Marti, 22 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Apimond Produse pentru ten Lotiune Bio demachianta pentru ochi cu Aloe vera si ulei de argan

Lotiune Bio demachianta pentru ochi cu Aloe vera si ulei de argan

Este o lotiune demachianta cu ingrediente Bio, adecvata tuturor tipurilor de ten, destinata in special pentru ingrijirea zonei delicate din jurul ochilor.
Formula blanda, 100% fara sapun si alcool.
Mod de utilizare: lotiunea demachianta se foloseste dimineata si seara, chiar si in timpul zilei, pentru demachierea ochilor si a fetei. Produsul se pulverizeaza pe un disc cosmetic demachiant, apoi se sterge delicat pielea din jurul ochilor.
A se agita inainte de utilizare.
Beneficiile excelente aduse frumusetii si sanatatii de cosmetica bio-organica se datoreaza ingredientelor naturale, in special celor din agricultura ecologica.
Produsele cosmetice Apimond au ingrediente certificate Bio.
Ingrediente INCI: apa, apa de flori de albastrele (Centaurea Cyanus), ulei din samburi de argan (Argania Spinosa), ulei de masline (Olea Europaea) nesaponificabil, trigliceride caprilice-caprice, ulei de masline (Olea Europea), ulei din samburi de caisa (Prunus Armenica), decil glucozida, pudra din suc de frunze de Aloe (Aloe Barbadensis), otet din cidru de mere, acid dehidroacetic, benzil-alcool.
Produsele cosmetice Apimond nu contin ingrediente chimice periculoase: uleiuri minerale si derivatele lor (parafina, stearina, vaselina, petrolatum, propilen glicol, uleiuri siliconice - dimeticone etc.), PEG-uri (polietilen glicol), etoxilati, ftalati (dietilhexilphtalate - DEHP si toate care se termina in -phthalate), parabeni (methylparanen, ethylparaben, propylparaben, butylparaben, benzylparaben), phenoxietanoli, coloranti sintetici, parfumuri sintetice, emulgatori sintetici, gume sintetice (carbomer), SLS/LES/SLES (sodium lauryl sulfate, sodium laurel sau lauryl sulfate), triclosan, dioxane (toate ingredientele cu terminatia -eth).

Pret: 39,00 lei (100 ml).

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.