Marti, 25 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : ApiPanten ApiPanten Spuma cu propolis ApiPanten

Spuma cu propolis ApiPanten

Spuma cu propolis ApiPanten este recomandata pentru calmarea arsurilor solare si termice, precum si a iritatiilor, grabind regenerarea pielii si reducandu-i roseata. Este indicata folosirea acestui produs in cazul arsurilor solare, a celor termice, precum si in cazul iritatiilor. Previne efectele nocive ale expunerii excesive la soare. De asemenea, se recomanda utilizarea spumei ApiPanten in cazul taieturilor usoare sau superficiale, a crapaturilor si a zgarieturilor.
Spuma ApiPanten contine o combinatie unica de propolis si dexpantenol, doua substante active care ajuta eficient, fiecare in parte, la regenerarea pielii. In combinatie, actiunea lor regeneratoare este si mai puternica. Dexpantenolul protejeaza pielea iritata, iar extractul de propolis 1% previne dezvoltarea starilor inflamatorii.

Pret: 18,2 lei (135 ml). Produsul este disponibil exclusiv in farmacii.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.