Luni, 5 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Avon Ape de toaleta si parfumuri Apa de toaleta Treselle Mystique

Apa de toaleta Treselle Mystique

Apa de toaleta Treselle Mystique face parte din categoria oriental-lemnoasa cu note bogate de miere, iris si patchouli.
Illias Ermenidis, un geniu al perfumeriei, este creatorul acestei ape de toaleta ce surprinde esenta femeii misterioase si provocatoare. Cariera lui a debutat in 1981, imediat dupa terminarea studiilor in cadrul renumitului Institut International Superior al Parfumurilor, ca parfumier al prestigioasei case de parfumuri franceze Firmenich.
Treselle Mystique a pornit de la cateva cuvine simple, dar cu o forta de expresie foarte puternica: dantela, intuneric, noapte, forta, senzualitate. Dantela este un material al contrastelor: misterioasa, revelatoare si provocatoare, de aceea si parfumul este definit de contraste, de note olfactive extrem de sugestive. Sampania Bellini este usoara, energica, efervescenta, fiind puternic contrastata de notele de miere, intense si seducatoare.
Rezultatul final al acestui amestec original, dar si faptul ca a fost creat pentru Avon, este un prilej de mandrie pentru parfumier care afirma: Sa creez o aroma unica in colaborare cu Avon este o satisfactie imensa pentru mine.

Pret: 59.99 lei (50 ml)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.