Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :


Laptisorul de matca

Email Imprimare

Laptisorul de matca reprezinta un adevarat elixir al tineretii. Ganditi-va ca intr-un stup singura diferenta dintre regina si albinele lucratoare o reprezinta hrana, adica laptisorul de matca. Rezultatul este ca regina traieste cativa ani, in timp ce o albina lucratoare traieste doar cateva saptamani. Adica de cateva zeci de ori mai mult! E adevarat ca oricat laptisor de matca am consuma nu vom reusi sa traim si noi de cateva zeci de ori mai mult astfel incat sa ajungem la matusalemica varsta de cateva mii de ani… Dar nu e mai putin adevarat ca laptisorul de matca ne va ajuta sa ne pastram o sanatate si un aspect tineresc absolut de invidiat. Nu este o minune. E suficient sa ne gandim ca laptisorul de matca contine toata gama de vitamine B, putandu-se lauda in acelasi timp cu un continut bogat de vitamine A, C si E, un ansamblu de antioxidanti, care impreuna se constituie intr-o arma extrem de eficace in lupta cu radicalii liberi. Dar laptisorul de matca este bogat si in minerale, oligoelemente, acizi grasi nesaturati, precum Omega 3.

El se distinge insa, in primul rand, printr-un intreg complex de aminoacizi esentiali, de acizi nucleici, de hormoni si enzime esentiale pentru sanatatea noastra. Este, de asemenea, important de subliniat ca el faciliteaza sinteza vitaminei D, esentiala in metabolismul calciului, iar prin continutul extrem de bogat de vitamina B5 - numita si "vitamina antistres" - reprezinta un important suport pentru sistemul nervos si pentru glandele suprarenale. In sustinerea sistemului nervos este implicat si hormonul tisular, numit acetilcolina, prezent si el intr-o concentratie importanta in laptisorul de matca si care intervine in transmiterea impulsurilor nervoase, avand efecte benefice inclusiv in cazul bolilor Parkinson si Alzheimer. Nu mai putin important este si continutul bogat de gamaglobulina, care ii asigura un important efect antiinfectios.
Sunt insa foarte multe substante, precum asa-numita 10HDA, prezente doar in laptisorul de matca si care ii asigura tocmai prin aceasta statutul aparte fata de toate celelalte produse naturale. Substanta amintita nu numai ca elimina substantele toxice din organism si combate virusii, dar reuseste sa intareasca intreg sistemul imunitar.
Astfel, laptisorul de matca reprezinta un excelent tonifiant general, care poate face adevarate minuni in cazul anemiilor si anorexiei, capabil sa creasca rezistenta la efort fizic si psihic, un puternic imunizant cu rol preventiv si adjuvant in cazuri de gripa si raceala. Stimuleaza refacerea organismului dupa interventii chirurgicale si tratamente agresive. Ajuta la reducerea colesterolului din sange si combate ateroscleroza. Reface celula nervoasa, imbunatateste memoria, combate astenia si surmenajul, intarziind in acelasi timp procesul imbatranirii.
El reprezinta mai ales un important stimulent biologic, intervenind in mod determinant in metabolismul celular. Aceasta explica in mare masura efectul regenerant, de intinerire, dar si de accelerare a refacerii tesuturilor, de vindecare a ranilor si a oaselor, precum si efectul antiinflamator. Efectul de reglator hormonal se reflecta atat in rolul benefic pe care il joaca in cazul menopauzei, cat si in cresterea fertilitatii, prezentand si o puternica actiune afrodiziaca. Sunt rezultate demonstrate in cadrul a nenumarate cercetari intreprinse de diferite colective din lume.
Laptisorul de matca ne sustine asadar atat sanatatea si randamentul, cat si aspectul, acest produs apicol jucand un rol esential si in cadrul tratamentelor si produselor cosmetice. Toate aceste calitati de exceptie sunt insa disponibile la adevarata lor valoare doar in cadrul laptisorului de matca pur si crud, asa cum vi-l ofera compania noastra, Apiland, ambalat in cantitati diferite pentru a satisface cerintele fiecaruia.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy