Miercuri, 28 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Conditiile in care trebuie pastrat laptisorul de matca pur si crud


Conditiile in care trebuie pastrat laptisorul de matca pur si crud

Email Imprimare

Asa cum spuneam si cu alte ocazii, laptisorul de matca pur si crud trebuie pastrat in conditii optime pentru a-si pastra calitatile. Inca de cand este preluat de la apicultori, acesta trebuie pastrat la rece, trebuie transportat cu masini frigorifice, iar in magazinele de profil trebuie sa fie pastrat, evident, tot in frigidere. Iar dumneavoastra, dupa ce cumparati un asemenea produs si ajungeti cu el acasa, trebuie sa-l pastrati tot la frigider, pentru a va putea bucura cu adevarat de beneficiile acestui produs si pentru a nu fi dat banii degeaba. De aceea, este esential sa va asigurati ca achizitionati acest produs apicol de la o companie care isi respecta consumatorii si care, pe intreg lantul de productie, respecta standardele in vigoare pentru un asemenea tip de produs.
Compania noastra, Apiland, care a introdus in Romania produsele realizate pe baza conceptului Pur&Crud, si-a propus ca in aceasta perioada sa demareze o campanie de informare a publicului si de educare a consumatorilor pentru a stii la ce anume trebuie sa fie atenti atunci cand aleg produse apicole. Pentru ca suntem convinsi ca doar onestitatea iti aduce succes pe termen lung, ca doar in cadrul unui veritabil parteneriat cu consumatorii tai poti evolua ca brand.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy