Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Retete de masti cu laptisor de matca pentru tenul normal si mixt


Retete de masti cu laptisor de matca pentru tenul normal si mixt

Email Imprimare

Chiar daca ne bucuram de un ten normal si stralucitor, nu inseamna ca avem dreptul sa-l tratam cu indiferenta, pentru ca altfel, incetul cu incetul, el se va deshidrata, isi va pierde treptat vitalitatea, va ajunge sa-si piarda stralucirea si ridurile isi vor face aparitia. De aceea, este necesar sa-l ingrijim chiar si atunci cand nu ne supara cu nimic. Iar daca a inceput deja sa dea semne de oboseala, trebuie sa-l ajutam sa-si recapete vigoarea. Nimic mai simplu! Sunt nenumarate retete de masti cu laptisor de matca pur si crud care ne stau la dispozitie. Trebuie doar sa o alegem pe cea care ni se potriveste cel mai bine.

Puteti amesteca un galbenus de ou cu o lingurita de ulei camforat si un gram de laptisor de matca pur. Se lasa sa actioneze 30 de minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta.
Puteti la fel de bine sa adaugati la un gram de laptisor de matca o lingura de lapte, o lingurita de miere si doua linguri de infuzie de musetel. Pasta bine omogenizata se lasa sa actioneze 20 de minute.
Nu trebuie sa neglijati nici decolteul. Amestecati bine doua linguri de miere cu propolis cu doua-trei linguri de infuzie de galbenele cu un gram de laptisor de matca pur si cu 50-75 de grame de drojdie de bere proaspata. Aplicati apoi amestecul bine omogenizat pe fata si pe decolteu si lasati-l sa actioneze timp de 30 de minute.
Un excelent efect de hranire, catifelare si hidratare a pielii se obtine si cu un amestec realizat dintr-o lingura de sfecla rosie bine razuita, o lingura de miere si un gram de laptisor de matca pur, lasat sa actioneze timp de 20 de minute.
O piele rasfatata cu pretiosul laptisor de matca, pe care compania noastra, Apiland, vi-l ofera in forma sa pura si cruda, nu va intarzia sa te rasplateasca cu inegalabila ei stralucire demna de invidiat. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy