Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Regasiti-va vitalitatea cu laptisorul de matca PUR


Regasiti-va vitalitatea cu laptisorul de matca PUR

Email Imprimare

Astenia este una dintre problemele cu care ne confruntam din ce in ce mai des si care duce la lipsa de vitalitate a organismului nostru. Este o slabire generala a organismului, aceasta traducandu-se printr-o stare de oboseala, care poate antrena insuficiente functionale multiple.
Astenia poate avea diverse cauze si se poate prezenta sub diferite aspecte, afectand in mod preponderent sfera psihica, fizica, intelectuala sau sexuala. Dar rare sunt cazurile in care toate aceste forme nu interactioneaza intre ele. Astfel, scaderea potentialului fizic duce la scaderea potentialului sexual sau o depresie psihica provoaca o scadere a capacitatilor intelectuale si sexuale.

Primele semne care ne duc cu gandul la astenie sunt starile de irascibilitate acuta, oboseala fizica si surmenaj psihic, la acestea adaugandu-se dereglari de somn, ameteli, dureri de cap, senzatie de slabiciune fizica si stari de neliniste permanenta. Cand ne confruntam cu aceste simptome, e momentul sa tragem un semnal de alarma si sa luam masurile ce se impun. In primul rand, trebuie sa stim ca starile prin care trecem pot fi cauzate de lipsa de vitamine si de minerale pe care organismul nostru o resimte. Vitaminele reprezinta pentru corpul uman resortul fara de care metabolismul nostru intern nu ar mai functiona corespunzator, de aceea e necesar sa ne asiguram un supliment de vitamine si minerale, care ne ajuta sa depasim astenia mai usor
Exista foarte multe suplimente nutritive care ne promit ca vom dobori astenia, dar cu toate acestea nu reusesc pe deplin. Vestea cea buna este ca exista un aliment viu pur, care ne ajuta in lupta impotriva asteniei si ne intareste sistemul imunitar, redandu-ne astfel vitalitatea, sanatatea, entuziasmul si bucuria de a trai. Acesta este laptisorul de matca PUR.
Adevarat cocteil de vitamine, laptisorul de matca PUR contine complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B6, B8, B9, B12), dar si acidul pantotenic, adica vitamina B5, supranumita "vitamina antistres". In plus, laptisorul de matca PUR constituie o sursa bogata de aminoacizi (acidul aspartic, glutamic, taurina, tirozina, fenilalanina etc.), saruri minerale (calciu, magneziu, fier, potasiu, cupru etc.), oligoelemente (seleniu, zinc, mangan etc.), glucide (fructoza, glucoza, maltoza), lipide sub forma de acizi grasi (acid stearic, palmitic etc.). Contine, de asemenea, o sursa importanta de acid, 10HDA (acid 10-hidroxi-2-decenoic), substanta activa cu efecte antibacteriene, antifungice si antivirale.
Pentru combaterea asteniei, se recomanda 10 g de laptisor de matca PUR, pe timpul unei cure de 3 saptamani. Datorita continutului bogat in vitamine si minerale, laptisorul ne reda vitalitatea si energia atat de necesare organismului.
De asemenea, miscarea in aer liber, timp de cateva zeci de minute in fiecare zi, dar si o alimentatie bogata in fructe si legume proaspete sunt reteta ideala pentru a scapa de astenie. Sunt recomandate in special fructele cu un continut bogat in vitamina C, cum sunt merele si citricele. O alta recomandare este sa consumam cat mai multe lichide, deoarece acestea detoxifica organismul. Odihna este foarte importanta, deoarece in timpul somnului organismul nostru se reface si acumuleaza energie pentru ziua urmatoare, de aceea trebuie sa ne respectam orele de somn. Astfel, vom face fata mai bine efectelor negative ale asteniei. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy