Sambata, 26 Nov

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Despre polenul crud monoflor


Despre polenul crud monoflor

Email Imprimare

Calitatea polenului crud corect recoltat si pastrat la congelator, din momentul recoltarii si pana ce ajunge la consumator, a inceput sa fie recunoscuta de toata lumea. Este o mandrie pentru noi, cei de la Apiland, ca am reusit sa stabilim un adevarat standard de calitate. Si, in plus, diversitatea este si ea importanta, fiecare putand gasi la noi polenul de care are nevoie, fiind binecunoscut faptul ca fiecare tip de polen aduce propriile binefaceri pentru sanatatea noastra si fiecare vine cu propriul gust specific. Cine a gustat minunatul polen crud nu a avut cum sa nu se indragosteasca macar de gustul unuia dintre diferitele sortimente, daca nu de toate… Iar oferta noastra este in continua diversificare. Asa cum stiti, noi va oferim, alaturi de deja traditionalul nostru polen crud poliflor, noi sortimente de polen crud monoflor cu efecte terapeutice deosebite.

Astfel, polenul crud de trandafir salbatic este un adevarat inger pazitor al colonului, regleaza tranzitul intestinal, protejeaza mucoasa intestinala, faciliteaza absorbtia calciului si combate oboseala cronica, aducand un flux de energie. La randul lui, polenul crud de iarba neagra poate fi considerat ingerul pazitor al rinichilor, avand si un excelent efect de detoxifiere a organismului. In plus, sustine memoria, imbunatateste functiile tiroidei, intareste oasele si combate varicele si hemoroizii. Pentru apararea echilibrului digestiv avem acum polenul crud de prun, care actioneaza benefic asupra stomacului, ficatului si normalizeaza apetitul alimentar. In plus, incetineste procesul de imbatranire si creste capacitatea de concentrare. La randul lui, polenul crud de mar vine sa sustina metabolismul general. In plus, are proprietati antioxidante, asigura rezistenta organismului impotriva atacurilor microbiene si protejeaza miocardul. Polenul crud de paducel, ingerul pazitor al inimii si al circulatiei sanguine, este unul dintre cele mai apreciate polenuri din oferta noastra.
Despre produsele noastre, care fiind de cea mai buna calitate au un maxim de eficacitate terapeutica, dar si un gust minunat, a vorbit si Cecilia Caragea, consultant comunicare Apiland, in cadrul emisiunii Ce se intampla, doctore? de la PRO TV.Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy