Sambata, 23 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Argument pentru polenul crud


Argument pentru polenul crud

Email Imprimare

Polenul, pastura, laptisorul de matca, propolisul sunt, toate, produse apicole care au nenumarate beneficii pentru sanatatea noastra. In plus, sunt delicioase si usor de procurat!
Polenul este un aliment pe care il cunoaste toata lumea. Totusi, majoritatea dintre noi il stim asa cum era el prezentat mai de mult, si anume sub forma uscata. Nu avea un gust foarte bun si, de multe ori, trebuia amestecat cu miere sau pus in lapte. Astazi, lucrurile s-au schimbat. In bine! Caci acum avem la dispozitie polenul crud, polenul in forma sa originala. Acest polen este mult mai bun fata de polenul uscat, caci pastreaza intacte toate calitatile initiale. De asemenea, are un gust mult mai bun, fiind mai dulce – mai ales polenul de castan dulce si mur, cel mai potrivit pentru copii.
Polenul este acea pulbere fina pe care albinele o aduna de pe anterele florilor. Poate fi monoflor (de salcie, prun, iarba neagra etc.) sau poliflor, in functie de locul in care sunt asezati stupii. Polenul monoflor are avantajul ca ne da intr-o forma concentrata intreaga forta vitala si toate elementele nutritionale ale unei anumite plante.
Compania noastra, Apiland, va ofera produse apicole de o foarte buna calitate, obtinute prin metode bio si pastrate in conditii optime.
Despre produsele stupului si beneficiile acestora a vorbit si Cecilia Caragea, consultant comunicare Apiland, in emisiunea Cu... minte de duminica, difuzata la Radio Romania Cultural. Va invitam sa o ascultati! (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy