Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Cum se pastreaza polenul crud


Cum se pastreaza polenul crud

Email Imprimare

Pentru a-si conserva toate principiile active pe care le contine, prin urmare, pentru ca sanatatea noastra sa beneficieze din plin de calitatile sale, polenul pur si crud trebuie pastrat in conditii speciale.
Inca de la recoltare, acesta se depoziteaza in congelator, la o temperatura de -5 pana la -18 grade Celsius. Polenul crud nu contine apa, asadar nu ingheata. Important este ca aceasta temperatura sa fie mentinuta pe tot lantul de distributie. Prin urmare, atat producatorul, cat si distribuitorii si magazinele de desfacere trebuie sa pastreze polenul crud la congelator. Asadar, atunci cand gasiti polen crud la un magazin de produse naturale sau in piata si observati ca nu este tinut la congelator, nu ar trebui sa-l achizitionati.
Polenul crud poate rezista la temperatura camerei cel mult cateva zile. De aceea, dupa ce il cumparam si il ducem acasa, trebuie sa-l punem si noi la congelator. Ne luam cantitatile necesare curei noastre zilnice (o lingurita, doua), apoi il punem din nou la pastrare in congelator.
Despre produsele stupului si beneficiile acestora a vorbit si Cecilia Caragea, consultant comunicare Apiland, in emisiunea saptamanala Cu... minte de duminica, difuzata la Radio Romania Cultural. Va invitam sa o ascultati! (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy