Joi, 8 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland La ce este bun polenul


La ce este bun polenul

Email Imprimare

Polenul are numeroase indicatii terapeutice. In primul rand, este foarte util pentru cresterea imunitatii generale a organismului. De aceea, e bine sa consumam polen mai ales toamna si primavara, in sezoanele in care apar racelile si gripele. Este mult mai simplu sa prevenim imbolnavirile, sa ne intarim imunitatea cu ajutorul unor produse naturale, sanatoase, decat sa apelam ulerior la medicamente. De asemenea, este mult mai ieftin!
Prin urmare, se recomanda o cura de 7 saptamani toamna si o cura de 7 saptamani primavara. Copiii pot lua o lingurita de polen dimineata, iar adultii, 1-2 linguri de polen pe zi. Polenul crud Apiland se gaseste sub forma de caserole – pentru o cura completa este nevoie, asadar, de aproximativ 3 caserole.
Cei care nu apreciaza gustul polenului crud - de exemplu unii copii – il pot consuma adaugandu-l altor alimente. Printre acestea se numara iaurturile, iaurturile cu fructe, salatele cu fructe, mierea si alte combinatii. Pentru cei care inca sunt reticenti cu privire la acest nou aliment (cunoscut, totusi, de mii de ani), ne-am gandit sa organizam o serie de intalniri sub egida Dacic Cool, in care cei interesati sa poata degusta mai multe varietati de polen crud, atat poliflor, cat si monoflore. Am fost incantati de reactia pozitiva a publicului, care a apreciat gustul acestui aliment sanatos. Intr-adevar, exista unele tipuri de polen care au un gust mai amarui, cum sunt cele de paducel sau de trandafir salbatic, dar, atunci cand vine vorba de sanatatea noastra, putem trece peste un asemenea detaliu.
Aflati mai multe despre produsele stupului si beneficiile acestora ascultand interventia Ceciliei Caragea, consultant comunicare Apiland, in emisiunea saptamanala Cu... minte de duminica, de la Radio Romania Cultural, pe care v-o punem la dispozitie aici. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy