Joi, 8 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Polenuri crude monoflore: paducel, iarba neagra, trandafir salbatic


Polenuri crude monoflore: paducel, iarba neagra, trandafir salbatic

Email Imprimare

Un polen monoflor cu calitati deosebite este polenul crud de paducel. Supranumit ingerul pazitor al inimii, acesta este cunoscut din vechime pentru efectele sale benefice asupra aparatului cardio-vasculator – protejeaza inima si ii regleaza bataile, regleaza tensiunea arteriala si reda elasticitatea vaselor sanguine. De aceea este si cautat de persoanele care au probleme cu inima sau cu colesterolul.
Polenul crud de trandafir salbatic este supranumit ingerul pazitor al colonului deoarece are o mare capacitate de a ajuta tranzitul intestinal si de a preveni inflamatiile de la nivelul colonului. De asemenea, intareste imunitatea generala. Gustul este dulce, cu o nuanta amaruie.
Polenul crud de iarba neagra (Calluna vulgaris) este benefic pentru rinichi, stimuland buna functionare a acestora. Ajuta foarte mult si la detoxifierea organismului - de aceea este indicat in astfel de cure de detoxifiere generala.
Despre produsele stupului si despre beneficiile polenurilor monoflore a vorbit si Cecilia Caragea, consultant comunicare Apiland, in emisiunea saptamanala Cu... minte de duminica, difuzata la Radio Romania Cultural. Va invitam sa o ascultati! (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy