Sambata, 26 Nov

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Polenuri crude monoflore: prun si salcie


Polenuri crude monoflore: prun si salcie

Email Imprimare

Cu totul deosebite sunt polenurile monoflore de prun si de salcie. Sunt foarte bune la gust, fiind preferate de public la intalnirile de degustare organizate de noi sub egida Dacic Cool.
Desigur, la fel ca toate polenurile crude, si acestea au calitati de exceptie. Polenul crud de prun este benefic (la fel ca prunele) pentru sistemul digestiv, pe care il protejeaza si il echilibreaza, actionand asupra ficatului si bilei, stomacului, regland chiar apetitul alimentar. In plus, creste rezistenta la efort si ne imbunatateste tonusul fizic general. Este si un bun stimulent al memoriei.
Polenul crud de salcie este unul special, chiar este denumit perla polenurilor. Are o culoare aurie foarte placuta, o aroma parfumata si un gust delicios. Intareste imunitatea si este benefic pentru colon. Deoarece este bogat in acid folic, protejeaza embrionul in timpul sarcinii – de aceea, este recomandat femeilor care urmeaza sa ramana insarcinate si viitoarelor mamici. In plus, are efecte de crestere a fertilitatii.
Mai multe lucruri despre beneficiile polenurilor monoflore puteti afla ascultand interventia Cecilia Caragea, consultant comunicare Apiland, in emisiunea saptamanala Cu... minte de duminica, de la Radio Romania Cultural, pe care v-o punem la dispozitie aici. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy