Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Mierea Manuka, un nou ingredient-minune in cosmetica


Mierea Manuka, un nou ingredient-minune in cosmetica

Email Imprimare

In sezonul rece, pielea noastra are nevoie de o ingrijire mai speciala. Agresiunea factorilor exteriori asupra tenului si pielii mainilor este mult mai pronuntata: pe langa radiatiile solare, amplificate acum de albul zapezii, avem gerul, aerul uscat, variatiile bruste de temperatura si intemperiile. De aceea, produsele cosmetice pe care le folosim trebuie alese cu grija. O hidratare corecta este acum mai importanta decat oricand. Si poate ca este cazul ca, alaturi de produsele obisnuite, deja clasice, alaturi de brandurile pe care le cunoastem si le folosim de mai multi ani de zile, sa incercam unele produse noi.

Cercetarile in domeniul cosmeticii sunt foarte dinamice, iar in fiecare an apar noi ingrediente, care mai de care mai eficiente. Despre unele dintre ele nici nu stiam ca exista pana in urma cu cativa ani.
Un astfel de ingredient-minune este mierea Manuka, care vine din indepartata Noua Zeelanda. Manuka creste doar acolo, astfel ca albinele gasesc florile acestei plante numai si numai pe acele taramuri. Proprietatile terapeutice (antiseptice, antiinfectioase etc.) ale mierii Manuka, care este mai inchisa la culoare, sunt mult mai pronuntate decat ale mierii obisnuite. Insa, pe langa utilizarea in domeniul medicinei, aceasta miere este acum prezenta in compozitia unor produse cosmetice de exceptie, pe care le gasiti in portofoliul Apiland.
Despre cosmeticele cu miere Manuka de la Apiland a vorbit si Cecilia Caragea, consultant comunicare, in emisiunea Matinal a canalului Digi 24 TV, la rubrica Frumusetea se invata. Puteti urmari inregistrarea aici.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy