Miercuri, 28 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Promotii speciale Apiland la Targul National al Mierii


Promotii speciale Apiland la Targul National al Mierii

Email Imprimare

Ajuns la a zecea editie, Targul National al Mierii, organizat de catre Asociatia Crescatorilor de albine din Romania a devenit deja o traditie. In perioada 4-6 aprilie, in cadrul editiei de primavara, organizata pe platforma apicola Baneasa (B-dul Ficusului, nr. 42, Sector 1, Bucuresti) targul va prezenta, ca in fiecare an, produse apicole de cea mai buna calitate. Asa cum este denumit targul, personajul principal va fi mierea, prezentata in diverse sortimente, dar si celelalte produse ale stupului, avand si acestea un rol esential in pastrarea sanatatii, in combaterea unor afectiuni sau in cresterea imunitatii. Un loc special il vor avea si produsele care au in compozitie produsele apicole: produse cosmetice, medicamente, suplimente nutritive.
Apiland le va prezenta iubitorilor de albine si consumatorilor de produse apicole atat diferite sortimente de miere - de salcam, de tei, poliflora -, cat si alte produse ale stupului: laptisor de matca, diferite sortimente de polen crud, pastura, propolis purificat 95%, dar si diferite sortimente de oteturi: cu miere si rozmarin, cu miere si salvie, cu miere si ardei iute, cu miere si tarhon, cu miere si soc.

Va asteptam la standul nostru, unde va veti convinge de excelenta calitate a produselor apicole Apiland, iar daca doriti sa le achizitionati, va intampinam cu o reducere de 10% pentru fiecare produs prezentat la acest targ. Iar promotiile noastre nu se opresc aici. La achizitionarea unui laptisor de matca pur de 100 g, primiti cadou un laptisor de matca pur de 25 g. De asemenea, cumparand 5 caserole de polen crud, indiferent de sortiment, primiti gratuit o caserola de polen crud de trandafir salbatic.
In spatele fiecarui produs apicol Apiland se ascunde atat harnicia si maiestria albinelor, cat si iscusinta si perseverenta apicultorilor, iar atunci cand ati cumparat un produs apicol Apiland, ati facut un pas important catre dobandirea si pastrarea sanatatii. (Foto: freeimage.com)

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy