Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Piele impecabila, cu laptisor de matca


Piele impecabila, cu laptisor de matca

Email Imprimare

Exista, cu siguranta, multiple modalitati prin care culoarea pielii sa capete nuantele cafenii ale bronzului, insa in topul preferintelor feminine sta bronzul natural, acela obtinut dupa expunerea la razele soarelui. De-a lungul timpului s-a dovedit ca soarele este o sursa inestimabila de sanatate, daca il folosim cu intelepciune; in caz contrar, soarele se va transforma dintr-un prieten intr-un dusman, atat pentru piele, cat si pentru sanatatea intregului organism. Asadar, expunerea la soare presupune respectarea unor reguli, deja cunoscute si intens mediatizate, mai ales in sezonul concediilor la mare.

Si, totusi, de foarte multe ori persista mentalitatea potrivit careia Mie nu mi se poate intampla sau Nu cred ca e chiar asa de grav, daca ma expun la soare si in perioadele cu risc foarte mare de arsuri. Iata de ce, in zilele toride de vara, intre orele 12.00 si 16.00, plajele sunt totusi destul de populate, desi acesta este un interval periculos, pentru ca reprezinta punctul culminant, perioada de maxima putere a razelor solare, asadar riscul aparitiei arsurilor este extrem de mare.
Si, totusi, uneori nu se intampla nimic in perioada imediat urmatoare, insa rezultatele acestor expuneri riscante se pot vedea in timp, iar cancerul de piele este una dintre maladiile care raman ascunse pentru o buna perioada de timp, pentru ca apoi sa erupa atunci cand este deja destul de tarziu. Conduita preventiva este cea mai buna solutie de evitare a acestor probleme. Si, chiar daca soarele presupune relaxare, nu inseamna ca putem sa ne facem somnul de frumusete pe plaja… mai ales in intervalul acesta periculos, chiar daca pielea a fost pregatita cu creme cu indice de protectie mare.
Soarele prea puternic afecteaza nu doar pielea, ci si parul, ochii si poate chiar sa produca leziuni foarte grave corneei, daca aceasta nu este protejata asa cum trebuie. Este bine sa va pregatiti un echipament adecvat de plaja, care presupune neaparat o crema de protectie sau un ulei protector si ochelari de soare. Sa nu uitam ca astazi dispunem de toate informatiile necesare pastrarii unei stari optime de sanatate, dar, cu toate acestea, cazurile de afectiuni cauzate de expunerea inadecvata la soare sunt din ce in ce mai multe. Un bronz frumos, uniform, care sa dureze, se obtine numai respectand cateva reguli care nu sunt foarte stricte, ci tin mai mult de respectul fiecaruia pentru propria sanatate.
Nu e greu sa te protejezi, trebuie doar sa gasesti un strop de vointa si un strop de intelepciune. Exista pe piata, in ultima vreme, o multitudine de produse menite sa protejeze impotriva agresivitatii razelor solare. Atentie, insa! Nu toate aceste produse sunt ceea ce pretind a fi, mai ales atunci cand sunt achizitionate de la vanzatorii ambulanti, fara sa aiba inscriptionate termenul de garantie sau compozitia. Aceste creme nu doar ca nu protejeaza impotriva razelor solare, dar mai pot cauza si ele (prin ingredientele pe care le contin) alergii care sub influenta razelor solare pot sa dezvolte afectiuni cutanate destul de grave. Asadar, mare atentie la produsele pe care le folositi pentru piele! Cu cat acestea sunt mai artificiale, cu atat pielea este mai afectata. Iata de ce in ultima vreme ne intoarcem la produsele naturale, le apreciem din ce in ce mai mult, pentru ca nu ofera pielii decat acele substante de care aceasta are nevoie pentru a se apara de factorii nocivi.
Unul dintre aceste produse este, fara indoiala, laptisorul de matca. Cum putem folosi laptisorul de matca pentru a ne proteja pielea de actiunea nociva a razelor solare? Ei bine, nu degeaba se spune ca frumusetea vine din interior. Asadar, se recomanda curele cu laptisor de matca pur si crud, pentru ca doar in aceasta forma se beneficiaza de intreaga pleiada de calitati. Cu complexa compozitie pe care o are, laptisorul de matca are o puternica actiune de regenerare, nu doar la nivelul epidermei, ci si la celelalte straturi ale pielii. Pentru efecte mai rapide se recomanda ca in cremele pentru protectie solara sa se adauge un gram de laptisor de matca. Astfel, pielea va capata mai multa putere de aparare in fata razelor solare, bronzul va fi unul uniform, frumos, durabil si, mai ales, sanatos.
Expunerea la soare are numai avantaje atunci cand este facuta cu inteligenta. Sa nu uitam ca soarele este responsabilul principal pentru sinteza vitaminei D, iar aceasta este esentiala in asimilarea calciului. Asadar, fara indoiala, soarele este un bun prieten al organismului nostru, insa, cuvantul de ordine este cumpatarea. Suntem inconjurati de elemente ale naturii care ne ajuta sa ne fortificam organismul, insa trebuie sa stim cum sa folosim aceste elemente, care pot deveni si agresive daca nu sunt folosite corect.
Laptisorul de matca pur si crud de la Apiland, folosit atat intern, cat si extern, reprezinta o modalitate sanatoasa de pastrare a frumusetii pielii. Soarele, acest prieten fara de care viata nu ar fi posibila, dincolo de relaxare, ne ofera starea de bine, functionand de cele mai multe ori ca un adevarat psihoterapeut. In colaborare cu actiunea antidepresiva a laptisorului de matca pur si crud, soarele restabileste echilibrul psihic, bucuria de a vedea viata dincolo de problemele cotidiene. Nu trebuie decat sa luam doar doza de care avem nevoie, altfel, concediul se va transforma dintr-o placuta perioada de relaxare intr-o adevarata cursa pe la cabinetele medicale, in cautare de remedii pentru problemele cauzate de expunerea excesiva.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy