Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Laptisorul de matca in cresterea imunitatii


Laptisorul de matca in cresterea imunitatii

Email Imprimare

Suntem supusi zilnic unui numar foarte mare de factori nocivi, iar organismul nostru lupta din rasputeri sa le tina piept de fiecare data. Am putea spune ca in interiorul nostru exista adevarate echipe, formatiuni specializate in diferite domenii de aparare, fiecare formatiune dedicandu-se total scopului sau si toate la un loc contribuind la sustinerea sanatatii generale. Organismul nostru actioneaza prompt, aplicand strategii complexe si precise prin care sa combata inamicii, care patrund cu scopul de a deteriora celulele si de a le disturba buna functionare. Desi traim intr-o epoca in care progresul a determinat dezvoltarea industriei medicamentelor, in scopul de a facilita drumul omului modern spre sanatate, imunitatea pare sa fie un domeniu care are mereu nevoie de o atentie speciala, intrucat de ea depinde starea generala a organismului.

Ea e scutul de aparare, modalitatea prin care ne tinem departe de puterea distrugatoare a maladiilor. Nu este usor astazi sa dobandesti imunitate, intr-un mediu abundent in factori nocivi care pot declansa oricand afectiuni grave, insa e nevoie de alegeri intelepte… Una dintre aceste alegeri este laptisorul de matca crud si pur de la Apiland. Datorita compozitiei complexe pe care o are, laptisorul de matca fortifica organismul, ajuta celulele sa devina mai puternice, nelasand nici o sansa microbilor sau altor "oaspeti" sositi in organismul nostru cu intentia de a distruge.
Ca sa intelegem importanta sistemului imunitar ar trebui sa ne imaginam care sunt sansele unei cetati fara nici un fel de aparare, atunci cand este atacata de dusmani. Nimic nu e mai usor de cucerit decat o cetate lipsita de protectie sau una care are o aparare foarte slaba. Asadar, sistemul imunitar reprezinta scutul pe care organismul nostru il foloseste pentru a se apara… si scutul acesta slabeste dupa fiecare razboi, dupa fiecare batalie, asadar are nevoie de o sustinere, pentru a se reface si pentru a reusi sa isi indeplineasca misiunea in continuare.
Intalnim adesea oameni al caror sistem imunitar este destul de scazut. Acestia sunt primii care se imbolnavesc atunci cand sunt epidemii de gripa, dar dobandesc la fel de usor si alte afectiuni, pentru ca organismul lor nu mai este capabil sa lupte asa cum ar trebui. Cum este posibil ca unii oameni sa cada victime foarte usor maladiilor si altii sa fie puternici si sa nu se imbolnaveasca pentru perioade destul de mari de timp? Ei bine, exista factori care duc la cresterea imunitatii, dar si factori care duc la scaderea acesteia. Sta in puterea noastra sa alegem ceea ce vrem pentru organismul nostru. Printre factorii care scad destul de mult imunitatea, sta la loc de cinste consumul de antibiotice, mai ales al celor administrate fara avizul medicului. In aceste cazuri, nu doar ca imunitatea pierde foarte mult teren, dar se pot declansa si alte afectiuni, de tipul celor hepatice sau cardiace. Asadar, este important ca, in perioadele de tratament cu medicamente puternice, organismul sa fie ajutat cu un suport cat mai natural, care sa acopere toate carentele pe care efectele medicamentelor le pot produce. Cel mai indicat ajutor in acest sens este laptisorul de matca crud si pur de la Apiland care are in compozitie toate substantele necesare functionarii optime a organismului.
O alta cauza a scaderii imunitatii este stresul. Stresul este inamicul cel mai de temut, intrucat el actioneaza ascuns, lovind in cele mai importante puncte de rezistenta ale organismului. Laptisorul de matca crud si pur este cea mai naturala modalitate de a mentine echilibrul psihic si de a elimina stresul. Iata de ce in perioadele de tensiune la locul de munca sau in perioadele de examene este necesar sa se consume laptisor de matca, pentru ca stresul sa fie eliminat cat mai eficient si efectele acestuia sa nu creeze dezechilibre in organism. Tot un rol decisiv in scaderea imunitatii il au si afectiunile cronice, in special cele care nu au fost detectate la timp sau au fost pur si simplu ignorate. Efectele dezastruoase ale acestor afectiuni, carora li s-a permis sa stagneze in organism un timp prea indelungat, duc la scaderea drastica a imunitatii.
Printre factorii de care depinde imunitatea se numara si stilul de viata. Cu cat acesta este mai dezordonat, mai haotic si mai predispus la dezechilibre alimentare sau la vicii, precum fumatul sau consumul exagerat de alcool, cu atat organismul devine mai incapabil de a lupta. De cele mai multe ori sta in puterea noastra sa ne respectam si sa pretuim sanatatea si facem asta prin alegerile noastre, iar laptisorul de matca crud si pur de la Apiland este, printre altele, si o modalitate naturala sigura de a proteja sistemul imunitar si de a-l fortifica. Spre deosebire de medicamentele care se descompun in organism in compusi nu tocmai benefici, laptisorul de matca pur si crud reprezinta o sursa naturala de substante care au rolul de a conferi cat mai multa putere organismului, fara sa aiba efecte secundare, ci numai beneficii. (Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy