Miercuri, 28 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Laptisorul de matca in combaterea insomniilor


Laptisorul de matca in combaterea insomniilor

Email Imprimare

Ce poate fi mai placut decat un somn bun, care sa linisteasca, sa revigoreze si sa redea starea de bine, o stare devenita astazi un obiectiv extrem de greu de atins. Ei bine, putine sunt persoanele care mai au parte de un somn adevarat, lipsit de intreruperi si de stari de neliniste. Nu e de mirare ca ziua incepe deja cu un mare minus, acela de a nu fi dormit asa cum trebuie si ceea ce incepe rau e destul de dificil de transformat in bine... Ce ne tulbura somnul, noua, oamenilor acestui secol? Noi, care suntem atat de bombardati cu informatii fel de fel? Ei bine, astazi, avem informatii, insa nu suntem suficienti de abili incat sa le folosim asa cum se cuvine, de vreme ce tot mai multa lume se plange de insomnii repetate.

Pentru ca nu mai are parte de pachetul complet de substante pe care trebuie sa le asimileze si sa le metabolizeze organismul nostru pentru a dobandi un somn linistit, nu se mai creeaza circumstantele favorabile de care avem nevoie pentru a avea un somn linistit. In acest caz, foarte multi oameni se grabesc sa ceara farmacistului sau se grabesc sa ceara sfaturi prietenilor despre care stiu ca au suferit si ei, macar o data in viata, de aceasta adevarata maladie - insomnia. Ambele variante nu fac decat sa intensifice problema, nu sa o combata si, in plus, cei care procedeaza astfel se pot trezi si cu alte afectiuni declansate tocmai de consumul de medicamente, fara a avea avizul unui specialist sau analize medicale din care sa rezulte anumite date certe.
Trebuie sa nu uitam de efectele secundare grave ale acestor medicamente (unele dintre acestea pot duce la halucinatii, la stari de agresivitate, la pierderi de memorie sau chiar la afectiuni fizice, impotenta masculina, pierderea capacitatii de concentrare - ceea ce este extrem de periculos, mai ales atunci cand este vorba despre persoane care conduc diferite vehicule). Pe langa toate aceste efecte secundare grave, persoanele care incep sa ia astfel de medicamente pentru inducerea somnului devin, in timp (uneori intr-un timp foarte scurt), dependente de aceste medicamente si risca sa nu mai reuseasca niciodata sa aiba parte de un somn natural, ci doar de unul indus.
In cazul laptisorului de matca pur si crud de la Apiland, nu doar ca efectele secundare nu exista, dar acesta reprezinta un remediu 100% natural, actionand ca un adevarat inger al somnului linistit. Nu s-au inregistrat nici efecte secundare, nici interactiuni cu alte medicamente, insa efectele sale sunt vizibile, atat asupra organismului, cat si a starii psihice. Ne regasim linistea cu ajutorul laptisorului de matca, si asta ne ajuta si sa dormim bine.
Pentru ca in timpul zilei trecem prin stari de agitatie si stres, cu griji, cu o multime de responsabilitati, cu mii de ganduri care ne framanta, pe care ne dorim sa le transformam in realitate sau fiindu-ne frica sa nu se intample acele lucruri care ne trec prin gand in realitate, avem nevoie ca in timpul noptii sa avem parte de o relaxare completa, ceea ce nu se intampla in zilele noastre, atat din cauza stilului de viata, a regimului alimentar, dar si a altor factori nocivi. Din cauza acestor factori, nivelul de serotonina este dereglat si somnul nu se mai realizeaza in conditii normale, fiind fragmentat foarte des. Astfel, odihna nu mai este posibila, iar premisele unei zile reusite sunt inexistente.
Cum facem, insa, ca nivelul de serotonina sa fie unul optim pentru ca somnul sa se realizeze asa cum trebuie? Ei bine, abordam, mai intai de toate, un stil de viata sanatos, echilibrat si compensam carentele cu acest minunat elixir - laptisorul de matca pur si crud, care, desi are functia de a revitaliza organismul, are si o actiune de calmare, de ajutor in dobandirea unui somn linistit. Se spune adesea ca pierderea somnului este o caracteristica a inaintarii in varsta, si asta pentru ca, odata cu inaintarea in varsta, organismul nostru suporta schimbari, pe care insa le putem compensa prin administrarea acestui remediu natural complet prin compozitia sa - laptisorul de matca pur si crud de la Apiland.
Un studiu japonez efectuat pe un esantion de 61 de persoane cu varste intre 42 si 83 de ani a demonstrat beneficiile acestui elixir asupra sanatatii fizice si mentale. Persoanele care au participat la acest studiu au simtit o crestere considerabila a calitatii somnului. Cum contribuie laptisorul de matca pur si crud la imbunatatirea calitatii somnului si la combaterea insomniilor? Ei bine, efectul pe care il are asupra organismului este acela de a repara ceea ce nu functioneaza bine, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic si, odata inlaturate cauzele, insomnia dispare si totul revine la normal. Nu trebuie decat sa-i acordam acestui elixir creditul binemeritat, asa cum se intampla si in alte tari europene, cum ar fi Italia. In aceasta tara, 35% din cantitatea de laptisor de matca anuala este vanduta in flacoane in stare pura si cruda, fie in farmacii sau in magazinele cu specific apicol, iar restul cantitatii este utilizata in compozitia cosmeticelor sau a medicamentelor. Consumul de laptisor de matca din Italia presupune o depasire substantiala a productiei proprii, asadar Italia se numara printre tarile europene care importa foarte mult laptisor de matca, si asta pentru ca oamenii de aici au trecut de la simpla informare la experimentare si... la utilizare! Observand beneficiile atat de miraculoase pe care le are atat asupra starii fizice, cat si a celei psihice, oamenii il folosesc ca pe un remediu bun la toate. In ultimii ani s-a inregistrat insa o crestere a productiei de laptisor de matca si in tari precum Algeria, Maroc, Nepal, Peru, Mali sau Vietnam.
In Romania, consumul de laptisor de matca pur si crud este in continua crestere si pentru ca suntem, din pacate, campioni la diferite afectiuni (cum sunt cele hepatice sau cardiace) ar trebui sa ne reorientam atentia spre remediile naturale care nu au efecte secundare. Laptisorul de matca pur si crud de la Apiland este un remediu universal, iar printre alte beneficii, va ajuta si sa aveti parte de un somn linistit. (Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy