Miercuri, 4 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Laptisorul de matca in diabet


Laptisorul de matca in diabet

Email Imprimare

Diabetul este o afectiune care s-a raspandit in ultimii ani cu repeziciune, in intreaga lume. Din pacate, in tara noastra, numarul bolnavilor de diabet a crescut foarte mult, dublandu-se, conform statisticilor, fata de numarul de acum zece ani. Practic, unul din zece romani sufera de aceasta crunta boala, incercand sa se adapteze regulilor si regimurilor alimentare pe care diabetul, in functie de stadiul si de tipul sau, le impune. Desi specialistii continua sa cerceteze aceasta boala atat de raspandita in intreaga lume, pana acum s-au gasit numai remedii care o tin in frau, insa nu s-a gasit nici un remediu care sa o stopeze, sa o inlature in totalitate. Cel mai grav aspect este faptul ca exista foarte multi pacienti care inca nu stiu ca sunt pacienti, nefiind inca diagnosticati de catre medic, dar avand aceasta maladie.

Diabetul este un dusman care actioneaza la inceput ascuns, demarand cu alte simptome pe care unii le traduc drept oboseala exagerata, carenta de vitamine si minerale, fara insa a avea verdictul unui medic. Evident, atunci cand un pacient este diagnosticat cu aceasta boala, primeste, in urma analizelor, un tratament pe care trebuie sa il urmeze exact asa cum a recomandat medicul. Cercetarile in privinta diabetului nu s-au oprit niciodata, mereu se fac studii si se cauta noi solutii care sa amelioreze viata bolnavului de diabet. Unele dintre aceste studii vizeaza laptisorul de matca, un ajutor excelent in mentinerea glicemiei la un nivel optim. Au existat cazuri in care glicemia s-a tinut sub control cu ajutorul laptisorului de matca, insa nu putem afirma ca laptisorul de matca vindeca aceasta boala, studiile demonstrand deocamdata beneficiile sale in mentinerea unui nivel normal al glicemiei.
Trebuie precizat faptul ca diabetul este strans legat de ereditate, dar exista si un virus care infecteaza celulele beta, producatoare de insulina, din pancreas; tot posibile cauze sunt si stresul exagerat, ritmul de viata dezordonat sau stilul de alimentatie dezechilibrat, in mod special obezitatea, consumul exagerat de alcool, tutun sau alte droguri.
Consumul exagerat de medicamente luate fara avizul  medicului poate agrava starea bolnavului de diabet. De asemenea, exista foarte multe cazuri de bolnavi de diabet a caror stare se agraveaza in urma consumului de medicamente aduse din alte tari, pastile ale caror prospecte nu sunt traduse in limba romana. Iata de ce, atunci cand un bolnav a descoperit ca diagnosticul este diabet, este indicat sa se axeze strict pe ceea ce ii recomanda medicul.
De cele mai multe ori, diabetul este descoperit intamplator, atunci cand se fac analize in scopul depistarii unor alte presupuse afectiuni si persoana diagnosticata, devenita brusc pacient cu diabet, sufera socul de a fi purtatorul unei boli despre care credea ca nu i se poate intampla. Iata de ce este important nu doar sa se dea curs analizelor periodice obligatorii, ci si sa se solicite analize atunci cand apar simptome.
Remediile naturale, laptisorul de matca pur si crud de la Apiland, in mod special, are calitatea de a fi excelent in prevenire si coroborat cu un stil de viata sanatos, efectele sunt incredibile. In cazul persoanelor care au aflat deja ca au diabet, consumul de laptisor de matca are un dublu rol. Prima actiune este aceea de a ajuta la reglarea nivelului de glicemie, iar a doua este de a mentine echilibrul psihic al persoanei diagnosticate cu diabet. Foarte multe persoane cad in depresie atunci cand afla ca vor fi dependente de insulina sau de alte medicamente intreaga viata, depresie care poate fi cauzata chiar de anumite tratamente de natura strict chimica, iar consumul de laptisor de matca echilibreaza, ajutand bolnavul sa isi recapete increderea, optimismul, sa nu perceapa aceasta maladie ca pe o condamnare la moarte, asa cum din pacate se intampla in unele cazuri. Pentru ameliorarea si tinerea in frau a acestei afectiuni este important ca starea psihica sa fie una buna si asta se face atat prin sustinerea din partea familiei, cat si prin suplimente nutritive, iar dintre acestea, cel mai eficient este laptisorul de matca.
Acesta are in compozitie 18 aminoacizi, vitaminele din grupa B, 8 saruri minerale, oligoelemente, glucide si acizi grasi, dar si alte substante care au rol de revigorare a organismului si de suport al starii psihice. Cu o asemenea compozitie, laptisorul de matca este un adevarat miracol, mai ales in prevenire. Foarte multe persoane care au in familie cazuri de diabet sunt predispuse si ele spre contractarea acestei maladii, insa, daca adopta un stil de viata sanatos si includ curele cu laptisor de matca pur si crud, atunci sansele sa devina diabetic se diminueaza foarte mult. Ca in toate maladiile, si in diabet, atat in prevenire, cat si in tratare, este important sa se pastreze echilibrul psihic, sa nu se cada in depresie, iar pentru acesta laptisorul de matca pur si crud de la Apiland este de foarte mare ajutor. (Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy