Joi, 8 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Rolul laptisorului de matca, de la cele mai grave pana la cele mai simple afectiuni


Rolul laptisorului de matca, de la cele mai grave pana la cele mai simple afectiuni

Email Imprimare

Trecem, de-a lungul vietii, printr-o serie intreaga de incercari care ne epuizeaza organismul. Ne pierdem, din cauza unei multitudini de factori nocivi, puterea naturala de a lupta pentru redobandirea unei stari optime de sanatate si apelam, evident, la medicamente. Pentru ca ritmul de viata ne impune ca aproape mereu sa fim apti de a face anumite activitati (apti de munca continua si, de foarte multe ori, foarte stresanta, dar si gata oricand sa iesim cu copiii sau cu nepotii in parcuri), recurgem la metode rapide de indepartare a celor mai mici simptome ale afectiunilor, fie ele si cele mai usoare forme de raceala. In timp, pentru organismul care a primit de foarte multe ori substante puternice (cum sunt cele prezente in antibiotice), acestea devin ceva familiar, atat de familiar, incat nu mai sunt capabile sa inlature simptomele afectiunilor, ba chiar mai mult, incep sa afecteze destul de serios anumite organe vitale ale organismului.

Cu toate acestea, suntem, in continuare, adeptii solutiilor rapide, in ideea ca acestea ne pun mai repede pe picioare. Pe termen lung, administrarea acestor medicamente, luate adesea dupa sfatul unui prieten, al unui vecin sau al unui membru din familie, insa nu in urma unui examen medical de specialitate, cauzeaza adevarate dezechilibre in organism. Cel mai bun exemplu este cel al racelilor tratate cu antibiotice. Nu e de mirare ca din ce in ce mai multa lume acuza stari din ce in ce mai frecvente de raceala, indiferent de sezon, chiar daca au luat antibiotice. Concluzia? Antibioticele se administreaza numai atunci cand sunt recomandate de catre medic, in cazul unor afectiuni in care alte medicamente naturale sau de alta natura nu au succes. La polul opus al acestor situatii, destul de frecvente, din pacate, sta consumul preventiv sau curativ de remedii naturale sigure care este mult prea scazut. Dintre acestea, laptisorul de matca pur si crud de la Apiland, administrat in cure de cel putin doua ori pe an, intareste imunitatea, conferind organismului forta necesara de a inlatura tot ceea ce este nociv. Asadar, racelile, fie ele simple sau mai complicate, pot fi combatute eficient cu ajutorul laptisorului de matca, in special daca in folosim pe cel in stare pura si cruda.
Spre deosebire de medicamentele folosite pentru combaterea racelilor, laptisorul de matca nu doar ca nu are efecte secundare, dar lasa organismul pregatit pentru a lupta impotriva virusilor, oferind in acest fel o protectie indelungata. Spre deosebire de adeptii medicamentelor forte ca solutii rapide la problemele de sanatate, fie ele chiar si afectiuni marunte, cum sunt racelile, cei care prefera remediile naturale nu acuza stari de oboseala a ficatului, dereglari ale digestiei sau alte afectiuni declansate de catre substantele agresive ce alcatuiesc medicamentele cu efecte rapide.
Daca in cazul acestor simple raceli este indicat sa se foloseasca mai degraba remediile naturale decat medicamente, in cazul afectiunilor mai grave, cum este cancerul, este necesar, mai intai de toate, ca pacientul sa urmeze cu precizie tratementele recomandate de catre medic. Daca inainte cu cateva decenii cancerul era considerat o boala mortala, astazi, datorita tehnologiei avansate, s-au gasit metode prin care, aflat in diferite stadii de dezvoltare, cancerul poate fi anihilat. Laptisorul de matca are o eficienta mare in combaterea cancerului, insa, luat ca unic tratament, acesta nu are puterea necesara pentru a inlatura in totalitate celulele afectate. Dar, luat in paralel cu medicatia prescrisa de catre medic, laptisorul de matca in stare pura si cruda ajuta pacientul sa faca fata cu brio tuturor incercarilor pe care lupta cu aceasta maladie le presupune. Posibilitati de inlaturare a cancerului (in anumite forme si in anumite stadii) exista, insa acestea presupun anumite sacrificii pe care pacientul trebuie sa le faca, schimbandu-si stilul de viata, regimul alimentar si chiar mentalitatea asupra vietii. In aceste conditii, o mare parte dintre pacientii diagnosticati cu diferite forme de cancer cad in depresii profunde, ce fac din procesul vindecarii un adevarat chin.
Depresia declansata la primirea unei astfel de vesti nu ajuta cu nimic in vindecare, ba mai mult, o poate face chiar imposibila, pentru ca acolo unde nu mai exista dorinta de a trai, organismul nu mai primeste impulsul de a lupta, de a depasi obstacolele. Laptisorul de matca pur si crud este excelent in combaterea starilor de depresii, indiferent de cauzele acestora, asadar, la pacientii diagnosticati cu cancer este esential ca acesta sa fie administrat in paralel cu diferitele forme de terapie, cum ar fi chimioterapia sau radioterapia, dar si alte metode ale caror efecte secundare pot fi foarte dificil de suportat de catre pacienti.
Insa, pe fondul unei stari psihice echilibrate (dobandite cu ajutorul laptisorului de matca pur si crud), pacientului ii este mult mai usor sa accepte faptul ca, indiferent de forma de terapie la care este supus, important este ca rezultatul sa fie unul optim. Tot laptisorului de matca ii revine si rolul de a atenua starea de epuizare exagerata specifica acestor tipuri de terapii. Exista si specialisti care afirma ca laptisorul de matca administrat concomitent cu tratamentul prescris de catre medic are un rol important in izolarea celulelor afectate de cancer si acestea nu mai au posibilitatea sa se dezvolte.
Asadar, de la simplele raceli pana la complexul cancer, laptisorul de matca pur si crud de la Apiland si-a dovedit eficacitatea, fiind un adevarat ajutor atunci cand organismul nostru nu mai are puterea necesara de a lupta cu propriile sale forte. (Foto: freeimages.com)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy