Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Imunitate inainte de toate!


Imunitate inainte de toate!

Email Imprimare

Daca vrem sa ne ferim de raceli, guturaiuri, gripe si altele asemenea, cel mai simplu lucru pe care il putem face este sa ne intarim, din timp, imunitatea generala. In acest fel, vom evita imbolnavirile, ceea ce este mult mai bine, mult mai simplu si mult mai ieftin decat sa le vindecam dupa ce apar. Cea mai eficienta si sanatoasa metoda de a ne creste imunitatea este, desigur, sa consumam suplimente alimentare naturale. Iar in aceasta categorie stau la loc de cinste produsele apicole.

Polenul crud, propolisul si laptisorul de matca pur si crud sunt cele mai importante trei produse ale stupului care ajuta imunitatea. Le gasim pe toate trei, la un loc, dizolvate in miere, intr-un preparat de exceptie: Tonicul apicultorului de la Apiland. Acesta este, pur si simplu, un cocktail de sanatate. Pe langa intarirea imunitatii, el are si efectul de a stimula activitatea creierului, precum si de a elimina oboseala si insomniile.

Despre beneficiile tuturor acestor produse apicole a vorbit si Cecilia Caragea, consultant comunicare si specialist in branding, in cadrul emisiunii Fresh Refresh de la Realitatea TV.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy