Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Laptisorul de matca, un remediu sigur pentru sanatate


Laptisorul de matca, un remediu sigur pentru sanatate

Email Imprimare

In functie de varsta, organismul are nevoie de sustinere pentru sanatate. Avand in vedere factorii nocivi la care suntem astazi supusi, este dificil sa ne mentinem sanatatea si ne confruntam adesea cu numeroase afectiuni, unele dintre ele destul de greu de remediat. Avem, din fericire, posibilitatea sa apelam la remediile naturale. Spre deosebire de medicamente, acestea au avantajul de a nu declansa efecte secundare si de a oferi organismului forta de a lupta impotriva inamicilor care ameninta sa ne ruineze starea de bine si sa ne impiedice sa ne coordonam viata asa cum o planuim. De la mic la mare, ne confruntam cu boli din ce in ce mai grele, cu virusi si microbi din ce in ce mai rezistenti, iar organismul devine tot mai slabit, incapabil sa faca fata atator dusmani.

Unic pentru complexitatea compozitiei sale, laptisorul de matca reuseste sa previna, dar si sa combata o gama atat de variata de afectiuni, incat este considerat un adevarat miracol pentru sanatate. Acesta contine 18 aminoacizi, vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, B12, minerale (magneziu, calciu, siliciu, potasiu, sulf, fosfor, fier si cupru), oligoelemente (zinc, mangan, seleniu, germaniu), glucide (glucoza, fructoza, maltoza), acizi grasi, dar si o substanta numita 10 HDA (acid 10-hidroxi-2-decenoic). Aceasta substanta este de fapt un acid gras, cu lant lung, care se regaseste numai in compozitia laptisorului de matca.
Studii recente arata ca 10 HDA distruge bacterii de tipul Stertococcus si Staphilococcus, bacterii care cauzeaza infectii ale gatului sau ale pielii. 10 HDA este arma cu care laptisorul de matca lupta pentru imunitatea organismului, fortificandu-l si ajutand fiecare celula sa capete puterea de a respinge si de a anihila intrusii. Iata de ce specialistii au cautat in aceasta substanta o posibila varianta de combatere a cancerului si studiile in acest sens sunt mereu in desfasurare, punandu-se accentul pe calitatile antitumorale ale acestei substante. Acidul 10-hidroxi-2-decenoic are reputatia de a stimula celulele albe sa atace virusii de orice natura.
Studiile demonstreaza influenta pozitiva a laptisorului de matca in combaterea cancerului, insa numai impreuna cu medicatia prescrisa de medic in aceste cazuri. Cu alte cuvinte, laptisorul de matca nu vindeca afectiunile canceroase, insa ajuta organismul sa suporte mult mai bine procedeele de tipul chimioterapiei sau al radioterapiei. Cei care trec prin aceste procedee au nevoie de sustinere imunitara, intrucat numarul de globule albe este foarte redus si orice microb patruns in organism poate fi fatal. De aceea, pe langa tratamentul prescris de catre medic, este important sa se apeleze si la un remediu natural puternic in sustinerea imunitatii.
Ce este, de fapt, cancerul? Este o maladie care presupune cresterea necontrolata a unui grup de celule si divizarea dezordonata ale acestora. Tesuturile din preajma acestor celule sunt in pericol, intrucat celulele afectate pot declansa si afectarea celor sanatoase, creand tumori. Aceste celule afectate se dezvolta intr-un ritm foarte rapid, punand in pericol viata bolnavului.
Cancerul reprezinta a doua cauza a mortalitatii in tarile din Uniunea Europeana, pe locul intai fiind bolile sistemului circulator. La polul opus, cu un numar foarte mic de bolnavi de cancer, stau tarile in care consumul de laptisor de matca este mai mare, precum Elvetia, Suedia sau Finlanda.
Bolnavii de cancer au nevoie de un suport psihic substantial, au nevoie de echilibru, au nevoie de un mediu familial plin de optimism. Fara indoiala, calvarul unui om diagnosticat cu cancer incepe in momentul in care i se stabileste diagnosticul, iar acesta este, de cele mai multe ori, un impact foarte puternic, un moment care declanseaza o serie intreaga de trairi, de temeri, de chinuri psihice, care nu au o influenta pozitiva asupra starii generale.
Prin suplimentarea medicatiei recomandate de medic, cu laptisor de matca de la Apiland, procesul de regenerare celulara este accelerat, dar in acelasi timp bolnavul se recupereaza mai repede, atat fizic, cat si psihic. Avand in vedere faptul ca depresia imunitara (capacitatea extrem de scazuta a organismului de aparare) este foarte mare dupa astfel de tratamente, laptisorul de matca este cel mai indicat supliment pentru redobandirea sanatatii. Fara indoiala, cancerul este o maladie extrem de periculoasa si cea mai buna cale de prevenire este un stil de viata echilibrat, controale medicale periodice si consumul de laptisor de matca, de preferat in stare pura si cruda, pentru ca numai astfel se poate beneficia de intreaga gama de calitati terapeutice. (Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy