Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Cand si cum se ia laptisor de matca


Cand si cum se ia laptisor de matca

Email Imprimare

Ritmul vietii de astazi este foarte alert. Ne gasim cu greu clipe de liniste pentru a face o pauza si pentru a analiza circumstantele propice starii de bine, o stare pe care o avem din ce in ce mai rar... In locul acesteia a aparut... stresul, declansator al celor mai dificile afectiuni. Inca de la cele mai fragede varste, avem nevoie de sustinatori ai sanatatii, iar unul dintre cele mai bune este laptisorul de matca pur si crud. Acesta poate fi prietenul de la care putem primi ajutor in fiecare perioada a vietii. Specialistii care au studiat rolul laptisorului de matca in intretinerea sanatatii au considerat trei cicluri esentiale: al vietii, al anului si al zilei, si au demonstrat care sunt cele mai recomandate momente in care laptisorul de matca are efecte maxime.

In cazul primului ciclu, al vietii, laptisorul de matca este benefic pentru procreere. El are o influenta pozitiva in crearea circumstantelor propice conceperii, pregatind organismul si furnizandu-i toate vitaminele, aminoacizii, mineralele si alte substante. Astfel, sunt construite coordonatele stabile conceperii unei noi vieti. In cadrul acestui ciclu, laptisorul de matca poate fi de ajutor femeii insarcinate, ajutand atat mama, cat si fatul, pe toata durata sarcinii.
Copilului mic i se poate administra laptisor de matca, in special in cazurile de anemii severe. Urmeaza stadiul de adolescenta, o perioada care uneori se dovedeste a fi extrem de dificila. Pe langa schimbarile care au loc in organism, mai exista si schimbarile emotionale. Laptisorul de matca este un excelent sprijin in aceste momente, iar rezultatele sunt foarte rapide. Desigur, laptisorul de matca vine ca un ajutor auxiliar, pe langa sprijinul familiei (care este primordial in adolescenta). Curele urmate de catre adolescenti vor dura o saptamana, timp in care substantele active din laptisorul de matca vor avea suficient timp sa se integreze si sa actioneze.
In stadiul vietii de adult, mai ales in societatea de astazi, laptisorul de matca este recomandat in cure de 30 de zile, in cantitate de 1 gram pe zi. Maturitatea, cu tot complexul de afectiuni fizice, de probleme care ne apasa zilnic pe umeri, cu stres si emotii negative, repetate, laptisorul de matca este un adevarat ajutor. Desigur, cea mai sigura cale spre o viata sanatoasa, linistita si echilibrata este preventia. Luat preventiv, laptisorul de matca fortifica organismul si il ajuta sa faca fata schimbarilor si incercarilor prin care are de trecut. Nu e usor sa fii adult, insa poate fi usor daca remediile naturale (in special laptisorul de matca) fac parte dintre cele mai folosite modalitati de obtinere a starii de bine.
Cu siguranta, suntem diferiti, avem vieti diferite, insa, indiferent de ceea ce facem si de ce responsabilitati avem, trebuie sa trecem, de-a lungul vietii de adult, prin incercari care ne pot pune sanatatea in pericol. Iata de ce, rolul laptisorului de matca in aceasta perioada este acela de a intari organismul si a-l ajuta sa combata stresul si sa se lupte impotriva inamicilor care tind sa ameninte sanatatea fizica si psihica.
Laptisorul de matca pur si crud de la Apiland este excelent in convalescenta, in cazul celor care au suferit o operatie chirurgicala sau se refac dupa o afectiune grea. Acesta are rolul de a revitaliza organismul, de a-l ajuta sa se refaca, sa ajunga la starea optima de sanatate. Procesul de revenire a organismului la cotele normale este accelerat atunci cand se ia, ca supliment, laptisorul de matca in stare pura si cruda.
Vorbind despre ciclul anului, trebuie sa spunem ca este indicat sa se faca cure cu laptisor de matca inainte de schimbarile de sezon, pentru ca, in momentul schimbarilor efective, organismul sa fie deja pregatit.
Laptisorul de matca are si rolul de a prelungi viata. In cazul batranilor, acesta are o actiune de fortificare a organismului. Persoanele varstnice trebuie sa faca cate o cura in fiecare anotimp, aceasta ajutand nu doar la cresterea imunitatii organismului, ci si in combaterea insomniei, imbunatatirea memoriei, combaterea osteoporozei sau a altor afectiuni venite odata cu varsta.
Al treilea ciclu analizat de catre specialisti este cel al zilei. Laptisorul de matca pur si crud de la Apiland, administrat preventiv, trebuie luat dimineata, pe stomacul gol, un gram. Pentru ca eficienta sa fie maxima, acesta trebuie tinut sub limba, timp de un minut.
Curele intensive, cele prin care se incearca remedierea unor afectiuni, se fac prin administrarea unui gram de laptisor de matca dimineata (tot pe stomacul gol) si un gram seara, inainte de culcare. Astfel, substantele active din compozitia laptisorului de matca patrund in organism, actionand rapid si ajutand la refacerea starii optime de sanatate.
In cazul in care potentialul sexual este scazut, curele cu laptisor de matca presupun administrarea a cate un gram, de trei ori pe zi.
Ciclul vietii, al anului si al zilei nu fac decat sa demonstreze importanta folosirii laptisorului de matca pur si crud ca ajutor in mentinerea sanatatii si in imbunatatirea vietii. (Foto: freeimages.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy