Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Laptisorul de matca si imunitatea


Laptisorul de matca si imunitatea

Email Imprimare

Astazi, de multe ori, chiar daca nu constientizam acest lucru, avem un sistem imunitar scazut. Racelile si virozele repetate, ranile care se vindeca mai greu, starile prelungite de oboseala reprezinta doar cateva dintre indicile unei imunitati scazute.
Nu este un secret pentru nimeni ca stresul, alimentatia si calitatea vietii ne-au afectat in ultimul timp in mod grav sistemul imunitar. Fie, slabit, acesta nu mai este in stare sa ne apere de infectii si nici macar in fata unei simple gripe sau raceli, fie, printr-o hiperactivitate necontrolata, conduce la aparitia atat de temutelor boli autoimune, cand sistemul nostru imunitar se indreapta impotriva propriului nostru corp, ca in cazul unor afectiuni precum lupusul sau psoriazisul.
Principalul nostru aliat pentru a detine un sistem imunitar sanatos si eficace il reprezinta laptisorul de matca, cel mai valoros produs al stupului, hrana reginei, caruia aceasta ii datoreaza o viata de zeci de ori mai lunga decat a celorlalte albine si in acelasi timp o incredibila forta de aparare fata de orice afectiuni. Acelasi efect benefic il are laptisorul de matca si pentru organismul nostru.

Cu peste 185 de componente organice si multi alti nutrienti vitali pentru sanatatea noastra, laptisorul de matca ne ajuta sa facem fata cu mult mai bine in fata virozelor si infectiilor microbiene, ajuta la vindecarea rapida a ranilor, chiar si in cazul diabeticilor, ne intareste organismul, dar previne si ne ajuta sa luptam si impotriva alergiilor sau a bolilor autoimune.
Din arsenalul imens al substantelor active prezente in laptisorul de matca se disting trei compusi de exceptie.
Gammaglobulina, care stimuleaza sistemul imunitar, ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor si sa omoare bacterile si virusii, cu efecte benefice inclusiv impotriva hepatitei.
Cea mai importanta este Royalisin. Aceasta ajuta organismul sa-si intareasca sistemul imunitar, sa omoare bacterile, sa vindece ranile si sa combata alergiile.
O atentie speciala trebuie acordata insa acidului 10-hydroxydecanoic, pe scurt 10-HDA, principalul modulator al sistemului imunitar, cu o actiune directa asupra celulelor T. Acestea reprezinta cheia esentiala in apararea organismului, dar si principalul factor responsabil in manifestarile bolilor autoimune.
Astfel, laptisorul de matca reusind sa moduleze actiunea celulelor T si  prin acestea a sistemului nostru imunitar, reuseste in acelasi timp sa intareasca capacitatea de aparare a organismului dar sa si previna si sa combata bolile autoimune.
De la efecte antitumorale si anticancerigene, de combatere a efetelor secundare in chimioterapie, de la protectia in fata bolilor autoimune si pana la apararea eficace pe care ne-o asigura in fata racelilor si a gripei, laptisorul de matca reprezinta principalul nostru aliat in lupta impotriva virusilor si a microbilor, in lupta cu cele mai felurite afectiuni si un important sprijin in vindecarea ranilor.
Imunitatea este afectata de stres, de emotiile negative, de poluare si de alimentatia incorecta. De aceea, sistemul nostru imunitar are nevoie sa-l sprijinim. Iar laptisorul de matca reprezinta si in aceasta directie principalul nostru aliat, intarindu-ne, revitalizand organismul si contracarand efectele atat de nocive ale stresului si ale emotiilor negative.
Astfel, imunitatea este intarita si reechilibrata printr-un intreg ansamblu de actiuni simultane si eficiente ale acestui produs aproape miraculos al stupului, pe care Apiland vi-l ofera atat in varianta conventionala, cat si in varianta ecologica, dar pe care l-a inclus si in compozitia celor doua tonice apicole de exceptie – Tonicul apicultorului si Tonicul regal.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy