Joi, 8 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Un elixir al sanatatii: Laptisorul de matca


Un elixir al sanatatii: Laptisorul de matca

Email Imprimare

Exista multe remedii naturale, din cele mai vechi timpuri, insa unul dintre cele mai eficiente este laptisorul de matca. In Grecia antica era numit sursa tineretii vesnice si, dupa cum o demonstreaza studiile din zilele noastre, el este intr-adevar un elixir al sanatatii.
Albinele ne furnizeaza o serie de produse benefice, alimente si medicamente totodata. Desigur, mierea este cel mai cunoscut dintre ele, insa tot mai cautate sunt, astazi, laptisorul de matca, propolisul, pastura sau polenul crud.
Laptisorul de matca este, intr-adevar, un compus cu totul special, care contine o serie de micronutrienti deosebit de utili organismului nostru. Pe langa vitamine (mai ales cele din complexul B), minerale, cei 8 aminoacizi esentiali, proteine si enzime, el contine si acidul 10-HDA, care face minuni in lupta cu bacteriile si virusii. Astfel, laptisorul de matca este un intaritor general al sistemului imunitar, un antibiotic, antiviral si antifungic de exceptie.

In stup, singura hranita cu laptisor de matca pe toata durata vietii sale este regina. De fapt, o larva devine regina prin aceasta hranire diferentiata cu laptisor de matca. Datorita acestui aliment-minune, ea creste mult mai mare decat o albina lucratoare si traieste de 40-50 de ori mai mult decat o albina obisnuita, fiind capabila de un efort remarcabil, caci ea depune 1000 de oua pe zi.
Multe dintre efectele laptisorului de matca erau intuite odinioara, iar stiinta de astazi nu face altceva decat sa le confirme.
Laptisorul de matca ne scapa de raceli si gripe, grabeste vindecarea ranilor, imbunatateste memoria si puterea de concentrare. Aceste ultime actiuni, legate de memorie, se datoreaza acetilcolinei, un compus care are un rol foarte important in transmiterea influxului nervos. Iar laptisorul de matca este singura sursa naturala de acetilcolina. Datorita acestui compus, se pare ca el are efecte de intarziere a unei afectiuni ingrozitoare, si anume boala Alzheimer, in care persoana bolnava isi pierde, treptat, memoria si capacitatea de gandire rationala.
Apiland este unul dintre producatorii apicoli care furnizeaza laptisor de matca natural de cea mai buna calitate. Aici puteti beneficia si de promotii speciale la laptisorul de matca si la alte produse apicole. Puteti profita de acestea pentru a incepe o cura cu laptisor de matca, care va va face mai plini de energie si mai puternici.
Pentru cele mai bune efecte, trebuie sa alegeti apicole de calitate!
Pentru orice informatii si detalii legate de produsele apicole, puteti suna la numarul de telefon 0371.78.00.78.
Va invitam sa ascultati interventia Ceciliei Caragea, consultant comunicare, in cadrul emisiunii Buna dimineata, gospodari (Antena Satelor). Rubrica este sustinuta de Apiland.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy