Joi, 8 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Mierea Manuka MGO cu extract de ceai verde


Mierea Manuka MGO cu extract de ceai verde

Email Imprimare

In Noua Zeelanda, toata lumea stie ca mierea Manuka MGO este un tratament deosebit de eficient pentru infectii si rani. Calitatile uimitoare ale acestei mieri locale au fost studiate de catre specialistii din cele mai mari universitati ale lumii. De fapt, cu totii stim ca mierea are o actiune antibiotica, dar aceasta variaza mult in functie de tipul de miere. Insa cea mai puternica actiune antibiotica o are mierea Manuka MGO. Haideti sa aflam impreuna de ce! Si de ce anume mierea Manuka MGO in combinatie cu extractul de ceai verde este excelenta pentru sanatatea noastra!

Mierea Manuka MGO, care este obtinuta de albine din florile de Manuka (Leptospermum scoparium, din familia Myrtacee), un arbust care creste doar in Noua Zeelanda, este testata, selectata si vanduta in functie de nivelul sau de activitate antibacteriana. MGO este prescurtarea substantei numita metilglioxal pe care aceasta miere o contine. In anul 2006, o echipa de cercetatori condusa de profesorul Thomas Henle de la Universitatea Tehnica din Dresda, Germania, a identificat metilglioxalul ca principala substanta responsabila pentru activitatea antibacteriana stabila a mierii Manuka. Thomas Henle a descoperit ca 100 mg/kg de metilglioxal reprezinta nivelul minim necesar pentru a inhiba complet actiunea stafilococului auriu (Staphylococcus Aureus) si E.coli in vitro.
Din anul 2007, in Noua Zeelanda au inceput testele asupra mierii Manuka dupa metoda echipei din Dresda. Astfel, de atunci, pentru a se determina gradul acestei activitati se masoara cantitatea de metilglioxal din miere (MGO). Chiar daca alinierea producatorilor la aceasta noua metoda a decurs foarte lent, astazi testele cu metilglioxal au devenit metoda standard prin care toate laboratoarele de cercetare analizeaza mierea Manuka. MGO este cel mai sigur sistem de masurare a actiunii antibacteriene a mierii Manuka. Este usor de inteles de catre toata lumea si se bazeaza pe o metoda cantitativa, verificata. Este sigur, transparent si exact.

Puteti citi continuarea pe apiland.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy