Sambata, 26 Nov

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Un tonifiant natural: Laptisorul de matca pur


Un tonifiant natural: Laptisorul de matca pur

Email Imprimare

In aceasta perioada, avem nevoie de vitamine, trebuie sa ne tonifiem, sa ne energizam, ne intarim, sa fim pregatiti pentru a face fata capriciilor vremii, cu ploi intempestive si cu episoade de canicula. Produsele apicole ne ajuta mult atat in ceea ce priveste sanatatea organismului, cat si in mentinerea frumusetii. Ele ne intaresc imunitatea, in primul rand, iar aici se detaseaza laptisorul de matca pur. Acesta contine unele substante cu totul speciale, gama globulina si deja celebrul acid 10-HDA, extrem de benefic pentru imunitate. Totusi, trebuie sa stim ca efectul maxim al laptisorului de matca il putem resimti atunci cand facem cure complete, cu durata de sapte saptamani. Recomandat este sa facem doua asemenea cure pe an, una primavara si una toamna, exact atunci cand, potrivit studiilor, adultii sunt mai predispusi la raceli si gripe. Si pe copii, care pot face, in medie, de la 5 pana la 12 episoade de raceala pe an, laptisorul de matca ii ajuta foarte mult.

Insa laptisorul de matca are si alte mari beneficii pentru organism. De exemplu, imbunatateste memoria, capacitatea de invatare si capacitatea de reactie. Acest fapt se datoreaza continutului in acetilcolina, un foarte important neurotransmitator, care faciliteaza si ajuta transmiterea influxurilor nervoase atat la nivel central, intre neuroni, cat si la nivel periferic. De fapt, laptisorul de matca este singura sursa naturala de acetilcolina.
De asemenea, laptisorul de matca creste fertilitatea, atat la barbati, cat si la femei. La barbati reuseste acest lucru prin cresterea motilitatii spermatozoizilor (cu aproximativ 30%) si prin mentinerea sanatatii acestora. La femei, regleaza nivelurile de hormoni si mentine sanatatea peretelui uterin si a ovarelor. In plus, la femeile care alapteaza, laptisorul stimuleaza si creste productia de lapte.
Laptisorul de matca are si intrebuintari cosmetice. O masca de fata cu laptisor de matca va avea rezultate vizibile imediate. Tenul ramane luminos, sanatos, proaspat.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy