Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Polenul crud Apiland


Polenul crud Apiland

Email Imprimare

Polenul, strans cu harnicie de albine, este unul dintre cele mai complete alimente, un adevarat miracol al naturii, utilizat inca din Antichitate, ca un medicament natural si ca un excelent factor de intretinere a organismului. Astazi, prin numeroase studii clinice si de laborator, i-au fost demonstrate pe deplin virtutile terapeutice.
Spre deosebire de polenul purtat de vant, anemofil, cel recoltat de albine, entomofil, nu produce alergii. Mai mult, consumul de polen crud poate reduce alergiile cu pana la 40%.
Este o mare diferenta intre polenul uscat, in care au fost distruse majoritatea substantelor active prin uscare, si polenul crud. Tocmai de aceea, alegeti polenul crud de calitate, recoltat si pastrat in cele mai bune conditii, polenul crud Apiland, din zonele de deal si de munte ale Transilvaniei!

Polenul crud este una dintre cele mai importante surse de proteine vegetale si se digera foarte usor. Este ideal pentru vegetarieni si pentru cei care tin post.
Excelent pentru copii si pentru varstnici, combate starile de oboseala si anemiile, este un puternic mineralizant si vitaminizant natural, creste capacitatea de efort, intareste sistemul imunitar, detoxifica organismul si este un bun antibiotic natural, combate bronsitele, tusea si gripa.
Pe langa polenul crud poliflor, care combina efectele benefice ale polenului recoltat de albine de la sute de tipuri de flori si care poate varia in mod semnificativ in functie de anotimp si de loc, de pe www.apiland.ro puteti alege si polen crud monoflor, care prezinta o actiune specifica, mult mai puternica.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy