Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Laptisor de matca si miere cruda, pentru energie si succes


Laptisor de matca si miere cruda, pentru energie si succes

Email Imprimare

Sunteti obositi, stresati, emotionati? Aveti probleme cu memoria? Dificultati de concentrare? Alegeti laptisorul de matca Apiland! Este principalul vostru aliat! Impreuna cu mierea cruda Apiland, este solutia inteligenta, din tara albinelor. Laptisorul de matca imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare, creste performanta intelectuala, stimuleaza procesul de invatare. Ne ajuta sa fim mereu pe faza si sa avem reactii rapide si corecte. In plus, ne intareste sistemul imunitar, ne apara de viroze si de infectii, pentru a fi cu adevarat in forma.
Stresul, oboseala, surmenajul duc la epuizare, anxietate, dezechilibre emotionale si insomnie. Dar laptisorul de matca crud de la Apiland va scapa rapid de toate acestea!

Laptisorul de matca joaca un rol esential in dezvoltarea si buna functionare a sistemului nervos, in refacerea sinapselor si a celulelor nervoase, deoarece, pe langa vitamine, minerale, enzime, aminoacizi esentiali, laptisorul de matca ne ofera si un element esential pentru dezvoltarea neuronala si pentru stimularea sistemului imunitar, 10-HDA. Iar acesta, principalul nostru aliat in fata oricarui obstacol pe care il avem de trecut, se gaseste doar in laptisorul de matca.
Si mai trebuie sa stim ca laptisorul de matca este si singura sursa naturala de acetilcolina, un neurotransmitator, o substanta esentiala in transmiterea influxului nervos, ceea ce face ca laptisorul de matca sa fie si principalul nostru sprijin pentru buna functionare cerebrala.
Astfel, laptisorul de matca este in masura sa ne asigure performanta pe care ne-o dorim, atat din punct de vedere al memoriei, cat si al vitezei de reactie.
Iar - pentru un plus de energie - nimic nu poate fi mai bun decat mierea cruda de la Apiland. Mierea cruda, care nu a fost incalzita niciodata la peste 40 grade Celsius, reprezinta unul dintre cele mai sanatoase si mai complexe alimente, ce are capacitatea de a-ti oferi energie imediat. In plus, ea iti intareste sistemul imunitar si creste capacitatea organismului de a face fata bacteriilor, virusilor si celor mai diferite infectii.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy