Marti, 27 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Paducelul ajuta inima


Paducelul ajuta inima

Email Imprimare

Paducelul este o planta foarte apreciata pentru beneficiile sale medicinale, atat la noi, cat si in multe alte parti ale lumii. Vechii greci credeau ca paducelul aduce fericire si garanteaza iubirea pe intreaga durata a vietii. Romanii antici au preluat aceste idei, iar la nunti puneau deasupra usilor fire de paducel sau impleteau coronite din florile acestei plante binefacatoare.
Paducelul are multe efecte tamaduitoare. Se crede ca impiedica energiile negative care ne agreseaza. La noi, la tara, exista obiceiul ca acele tepuse pregatite pentru vampiri sa fie ascutite din lemnul acestei plante, caci doar acesta ii poate distruge.

Cele mai importante calitati ale paducelului sunt acelea de protejare si de vindecare a sistemului cardiovascular. Se fac ceaiuri din frunze, se consuma fructele, insa un efect deosebit il are si polenul crud de paducel, obtinut din florile acestuia. Supranumit ingerul pazitor al inimii, acest polen ii ajuta pe toti cei care au afectiuni de inima sau probleme cu tensiunea arteriale si cu vasele sanguine in general. Contribuie la reducerea tensiunii arteriale, fiind recomandat si in caz de aritmii sau tahicardii.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy