Miercuri, 28 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Dulce si sanatoasa: salata de fructe cu miere cruda si polen crud


Dulce si sanatoasa: salata de fructe cu miere cruda si polen crud

Email Imprimare

Ce poate fi mai placut atunci cand este cald afara decat sa ne delectam cu minunatele fructe de sezon?! Un desert foarte apreciat de catre cei mari, dar si de catre cei mici, este salata de fructe. Este usor de preparat, nu necesita mult timp si poate fi atu-ul cu care sa ne incantam oaspetii. Din cosul bogat de fructe de sezon, putem alege fructele pe care le iubim cel mai mult, le putem combina asa cum dorim, astfel incat preparatul nostru sa fie unul care sa ne incante papilele gustative, dar care sa ofere si o imagine vizuala atractiva.
O salata de fructe reusita este una care imbina gustul delicios, cu un aspect placut, chiar exotic. Salata trebuie sa fie colorata, sa nu contina doar fructe de o singura culoare, ci sa fie un curcubeu de culori si arome. Iata o idee de salata de fructe cu miere cruda!

Ingrediente: 200 g zmeura, 200 g kiwi, 200 g cirese, 100 g ananas, un mar verde, o portocala, miere cruda (de preferat cea de salcam, pentru ca are o consistenta mai lichida), polen crud de castan dulce si mur.
Se stoarce portocala, iar sucul se amesteca cu mierea cruda.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy