Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Seara de film, cu ApiLand


Seara de film, cu ApiLand

Email Imprimare

Compania noastra, ApiLand, a fost prezenta, in luna august, la o noua intalnire cu toti cei care isi doresc un stil de viata sanatos, intalnire organizata de Asociatia Vegetarienilor din Romania. Intalnirea a avut loc intr-o locatie deosebita, in centrul Bucurestiului, chiar vis-a-vis de Academia de Studii Economice, la café-bistro-ul Boheme, de pe strada Caderea Bastiliei, nr. 11, langa Piata Romana.
Pe terasa Boheme, amenajata pe acoperis, de la ora 21.00, participantii la intalnire au putut urmari un nou film documentar din seria Green Night, initiata de asociatie. De aceasta data, filmul ales a fost Home, un documentar impresionant despre planeta noastra, despre aparitia si evolutia vietii, despre modul in care toate elementele si vietuitoarele de pe pamant interactioneaza si se influenteaza reciproc, precum si despre necesitatea pastrarii echilibrului natural global.

Filmul realizat de catre Yann Arthus-Betrand, impreuna cu o serie de colaboratori, prezinta filmari-unicat din peste 60 de tari, efectuate de la mare inaltime, constituindu-se intr-un indemn la echilibru si la grija fata de tot ceea ce ne inconjoara si fiind, in acelasi timp, o pledoarie pentru Terra, casa noastra.
ApiLand nu putea lipsi de la un asemenea eveniment al celor interesati de o alimentatie naturala si cat mai sanatoasa. De data aceasta, am oferit celor prezenti, in majoritatea lor tineri, o degustare de pastura marca ApiLand. Supranumita “painea albinelor”, pastura este un polen fermentat in conditii naturale, in stup, un aliment deosebit de hranitor si de benefic pentru organismul nostru.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy