Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Degustare ApiLand in Parcul Herastrau


Degustare ApiLand in Parcul Herastrau

Email Imprimare

Compania ApiLand a fost prezenta, in luna septembrie, la o noua intalnire cu cei care isi doresc un stil de viata sanatos, cu cei interesati de problematica nutritiei. Fiind inca foarte cald, caci toamna inca nu-si intrase in drepturi, intalnirea a avut loc afara, la iarba verde, mai exact in Parcul Herastrau, in perimetrul Roaba de Cultura, fiind organizata de Asociatia Vegetarienilor din Romania. Roaba de Cultura a fost un proiect in cadrul caruia s-au desfasurat evenimente din luna mai pana in luna septembrie, pe pajistea de langa restaurantul Pescarus. Scopul acestui proiect, initiat de Green Revolution, a fost acela de a crea un spatiu multifunctional in aer liber, cu acces gratuit, destinat filmelor, activitatilor culturale, atelierelor de tot felul si sportului.

Practic, este vorba de a aduce cultura la indemana oamenilor, acolo unde sunt ei, acolo unde ies ei pentru a se relaxa timp de cateva ore. Proiectul Roaba de Cultura a fost initiat de Green Revolution, o organizatie care sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, precum si cresterea calitatii vietii locuitorilor din aglomerarile urbane. In parteneriat cu autoritatile locale, Green Revolution organizeaza activitati care raspund unor probleme de mediu si de educatie.
Este foarte relaxant sa stai pe iarba, in parc si sa urmaresti un film documentar, mai ales daca esti foarte interesat de subiect. Si cine, in ziua de azi, nu ar fi interesat de problemele pe care le ridica alimentatia? Filmul serii, difuzat de Asociatia Vegetarienilor, a fost Food Matters, regizat de James Colquhoun si Carlo Ledesma. Este un film documentar care studiaza si examineaza cu atentie modul in care mancarea, alimentele ne pot aduce sanatate sau boala. In acest film isi expun parerile despre alimentele organice, despre siguranta alimentara, despre miscarea raw si despre terapia nutritionala mai multi specialisti, printre care nutritionisti, naturopati, medici si jurnalisti. Teza centrala a filmului este aceea ca un regim alimentar selectiv poate juca un rol-cheie in tratarea a numeroase afectiuni si boli, printre care cancerul, diabetul, bolile aparatului cardiovascular si depresia.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy