Sambata, 23 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Laptisorul de matca pentru frumusetea unei regine


Laptisorul de matca pentru frumusetea unei regine

Email Imprimare

Trebuie sa nu uitam ca pielea reprezinta cel mai mare si poate si cel mai important organ, distrugerea a peste 50% din suprafata pielii putand fi mortala. Prin piele se absorb anual peste cinci kilograme de substante, benefice sau toxice pentru organismul nostru. Si asta depinde de noi, caci buna parte din aceste substante provin din cosmeticele folosite. Si la fel, tot de noi depinde cum ne ingrijim pielea. Iar aceasta ingrijire vine atat din interior, cat si din exterior. Din alimentatie, precum si din produsele cosmetice. Iar starea noastra de sanatate, tonusul nostru general, precum si increderea in noi insine depind, in mod esential, de sanatatea si de aspectul pielii. Este o problema des discutata, la care trebuie sa ne gandim: alegerea fiecarui produs cosmetic.

Fiecare ne dorim sa fim o regina a frumusetii, dar ignoram produsul reginei, laptisorul de matca, cel care da vigoarea si formidabila longevitate a reginei stupului. Dar care reprezenta si secretul frumusetii reginei Cleopatra, cea care a sedus cei mai importanti barbati ai timpului. In vechea Elada, grecii numeau laptisorul de matca sursa tineretii vesnice sau simbol al vietii, Hipocrate considerand ca el poate prelungi viata, iar Aristotel recomandandu-l impotriva bolilor de piele. La randul lor, romanii il numeau sucul dulce al vietii, iar chinezii si persanii ii recunosteau proprietatile hranitoare si de antiimbatranire de neegalat. Astfel, de-a lungul istoriei, laptisorul de matca a fost privit drept fantana mistica a tineretii, capatand reputatia de elixir al tineretii.
Laptisorul de matca, numit si cosmetic intern, face minuni atat ca aliment, cat si in calitate de produs cosmetic. Il putem aplica direct ca atare sau inglobat in diferite masti cosmetice. Sa ne ferim insa de produsele care il contin doar intr-o concentratie simbolica! Si trebuie sa stim ca adevaratele efecte le vom obtine doar folosind laptisorul pur si crud, de calitate, asa cum este laptisorul de matca ApiLand.
Efectele interne sunt multiple, ingloband atat efectele directe asupra pielii, cat si pe cele indirecte. Starea pielii depinde de buna functionare a intregului organism. Slabirea rinichilor conduce la degradarea pielii si la retentia de apa. Dar laptisorul de matca tonifica rinichii, rezolvand aceste probleme. La fel, dezechilibrele hormonale, precum cele din timpul menopauzei conduc la afectarea pielii, dar laptisorul de matca are capacitatea de a regla dezechilibrele hormonale din organism. Si din acest punct de vedere ne referim atat la riduri, cat si la fragilitatea crescuta a pielii sau la pierderea elasticitatii ca urmare a incetinirii producerii de colagen sau la modificarile de pigmentare. Probleme care, de asemenea, vor fi rezolvate prin administrarea laptisorului de matca. Iar acestea sunt doar cateva exemple, caci efectele tonice si de reechilibrare sunt obtinute la nivelul intregului organism. Oboseala si stresul afecteaza si ele, in mod sever, starea pielii, pe care o lasa obosita si lipsita de stralucire, dar laptisorul de matca reprezinta un important antidot impotriva acestui adevarat flagel al zilelor noastre.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy