Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland ApiLand, la Ziua Internationala a Vegetarienilor


ApiLand, la Ziua Internationala a Vegetarienilor

Email Imprimare

In 1 octombrie 2015 a fost Ziua Internationala a Vegetarienilor. ApiLand nu avea cum sa lipseasca de la evenimentul organizat cu aceasta ocazie! Bineinteles, au fost alaturi de cei care isi doresc un stil de viata sanatos si au ales sa fie vegetarieni cu o prezentare si degustare de produse ApiLand. Intalnirea organizata de Asociatia Vegetarienilor din Romania a fost una cu totul speciala, care a stat sub semnul lui La Multi Ani! Locul de intalnire a fost Connect Hub (Bd. Dacia, Nr. 99, et. 4, Bucuresti). De aceasta data nu a fost proiectat un film documentar, ci a fost vorba de o miniconferinta cu trei speakeri. Organizatorii au ales sa sarbatoreasca Ziua Internationala a Vegetarienilor printr-o "conferinta-interviu" care a avut tema Cum am devenit vegetarian.

Au raspuns la aceasta intrebare si la intrebarile care au venit din public trei personalitati din domenii foarte diferite intre ele, care au vorbit si despre aspectele frumoase ale vegetarianismului, dar si despre dificultatile intampinate. Mademoiselle Coco, adica Anca Alungulesei, este binecunoscuta in comunitatea veganilor, fiind specialista in deserturi raw-vegane si in programe de detoxifiere si terapeutice care se bazeaza pe sucuri naturale din fructe si legume. De asemenea, ea este fondatoarea primei cofetarii si ceainarii raw-vegane din tara noastra, RawCoco, locul in care se gateste fara foc si numai din ingrediente naturale.
Tania Bordianu face sport, fiind antrenoare de fitness, spinning, aerobic, fitball si pilates, gateste sanatos si publica pe site-ul ei personal retete vegetariene, vegane si raw-vegane. Numarul foarte mare de participanti a aratat ca subiectul de discutie ales a fost de mare interes, iar vorbitorii sunt cunoscuti de comunitatea vegetarienilor. Desigur, printre participanti s-au numarat si multe persoane care sunt interesate de subiect in general si vor sa se informeze direct de la sursa sau vegetarieni incepatori. Conferinta a durat peste doua ore si a fost un mare succes.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy