Marti, 23 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Degustare ApiLand la conferinta lui Andrei Rosu


Degustare ApiLand la conferinta lui Andrei Rosu

Email Imprimare

ApiLand a participat la un nou eveniment al vegetarienilor si al tuturor celor interesati de un stil de viata sanatos. Este vorba de conferinta Sportul si alimentatia vegetariana, organizata de Asociatia Vegetarienilor din Romania la Connect Hub (Bd. Dacia, nr. 99, et. 4, Bucuresti). Conferinta a fost un eveniment cu totul deosebit, deoarece invitatul special a fost Andrei Rosu, un sportiv care a realizat performante de exceptie, fiind, printre altele, primul roman care a traversat inot Canalul Manecii. Andrei Rosu este primul roman si in acelasi timp primul vegetarian care a reusit sa incheie cel mai dur concurs sportiv din lume, Enduroman Arch to Arc Triathlon, un triatlon care se desfasoara intre Londra si Paris si care include trei probe: alergare (140 km), inot (traversarea Canalului Manecii – 40 km in cel mai ingust loc) si ciclism (289,7 km).

Andrei Rosu a intrat in Cartea Recordurilor Guinness, in anul 2012, datorita faptului ca a incheiat 7 maratoane si 7 ultramaratoane desfasurate pe 7 continente, insa anul acesta a doborat toate recordurile, prin incheierea triatlonului Enduroman. Cei 140 de kilometri i-a alergat in 18 ore si 12 minute, iar cei peste 40 de kilometri i-a inotat in apa de doar 13 grade Celsius. Prin realizarile sale deosebite, Andrei Rosu demonteaza acel mit care spune ca, pentru a face performanta in sport, trebuie neaparat sa mananci carne. El este vegan, iar aseara a vorbit tocmai despre acest lucru, despre cum a descoperit faptul ca organismul nostru este un adevarat nutritionist, simtind ce nevoi nutritionale are, si despre cum a devenit vegetarian.
In demersul sau, Andrei Rosu a fost insotit de dr. Cristian Panaite, medicul nutritionist care a initiat clinica de nutritie Kilostop. Cu ocazia acestei conferinte, compania ApiLand a fost prezenta cu o degustare de produse apicole din zonele de deal si de munte ale Transilvaniei. Multi dintre cei prezenti au fost incantati de gustul polenului crud ApiLand si au descoperit un produs mai putin cunoscut publicului larg, insa un produs de exceptie - pastura ApiLand, painea albinelor.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy