Miercuri, 28 Feb

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Cadouri sanatoase: Apicole de calitate


Cadouri sanatoase: Apicole de calitate

Email Imprimare

Atunci cand vrei sa faci un cadou cuiva apropiat, poate ca ar fi bine sa te gandesti si la aspectul utilitatii practice a obiectului respectiv. Si ce lucru ar putea fi mai potrivit pentru a face o bucurie celui de langa tine, dar in acelasi timp de a-i arata ca iti pasa de el, ca tii la el si la sanatatea lui, decat un produs apicol? Astazi, avem la dispozitie o gama larga de produse ale stupului, astfel ca putem gasi, cu siguranta, ceva potrivit pentru fiecare persoana si pentru fiecare situatie in parte, indiferent ca vorbim de alimente delicioase de provenienta apicola sau de produse cosmetice si de ingrijire care contin ingrediente plasmuite de harnicele albine.
Ne putem gandi la acest lucru cu atat mai mult cu cat tara noastra beneficiaza de o foarte mare varietate de plante cu flori, de regiuni intinse ferite de poluare si de industrializare, cu o natura sanatoasa si cu un aer curat. Tocmai de aceea, la noi albinele se simt atat de bine si sunt atat de prolifice, iar mierea noastra si celelalte produse apicole autohtone au ajuns renumite in intreaga lume pentru gustul, puritatea si calitatea lor. Nu e deloc intamplator ca noi, romanii, suntem pionieri in ceea ce priveste apifitoterapia si produsele apifitoterapeutice, avand o traditie bogata, milenara, in acest domeniu.
Daca ar fi sa ne gandim ce anume am putea pune intr-un cos cu apicole de calitate pe care l-am oferi in dar, acesta ar trebui sa contina cate putin din fiecare produs al stupului. Fiecare este util in felul sau, are proprietati specifice, fiind bun atat pentru copii (chiar si pentru cei mici, care abia incep diversificarea alimentara), cat si pentru adulti.
Polenul crud monoflor ApiLand, de pilda, este obtinut din flori diferite, iar fiecare tip de polen pastreaza proprietatile plantelor respective si au efecte benefice asupra sanatatii noastre intr-un mod specific, actionand mai puternic asupra anumitor organe si ajutand in anumite afectiuni. Polenul crud de mar este numit si "ingerul pazitor al metabolismului", caci, la fel ca merele, ajuta procesele metabolice din organism.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy