Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Frumusete de printesa


Frumusete de printesa

Email Imprimare

A trecut mai bine de un an de cand Kate Middleton a devenit Ducesa de Cambridge, prin casatoria cu Printul William al Marii Britanii. Am putea spune ca acum este eroina unui basm, intr-o monarhie pe cat de ancorata in traditie, pe atat de fermecatoare. Kate Middleton este, la ora actuala, cea mai populara dintre printese, fiind permanent in lumina reflectoarelor. Bineinteles, trebuie sa arate impecabil, din cap pana in picioare. La cei 30 de ani ai sai, Ducesa de Cambridge starneste admiratia prin tenul ei luminos si stralucitor, cu alte cuvinte, demn de o printesa. Care este secretul frumusetii ei? Veninul de albine, care este si unul dintre ingredientele speciale ale cosmeticelor Apimond.
Catherine (Kate) Elizabeth Middleton s-a nascut pe 9 ianuarie 1982, la Reding, in sudul Angliei. Cea mai mare dintre cei trei copii ai familiei Middleton, Kate a crescut in Berkshire, unde parintii ei, Michael si Carole, au lucrat pentru British Airways, inainte sa-si deschida propria afacere cu accesorii de petrecere. Absolventa de istoria artei, Kate a lucrat o vreme ca fotograf pentru firma parintilor ei. Catherine l-a cunoscut pe Printul William in 2001, pe cand erau studenti la Universitatea Saint Andrews. Cuplul si-a oficializat relatia in 2003. In aprilie 2007, presa dezvaluia ruperea relatiei dintre cei doi, pentru ca, numai cateva luni mai tarziu, sa anunte ca William si Kate s-au impacat. In anii ce au precedat casatoria lor, tensiunea a continuat sa creasca in jurul viitorului cuplu regal. Familia regala britanica vede in Kate Middleton o viitoare suverana si se spune chiar ca ar fi urmat o pregatire speciala pentru buna gestionare a relatiei cu paparazzi. Pe 16 noiembrie 2010, Printul William a cerut-o pe Catherine in casatorie, oferindu-i verigheta care a apartinut mamei sale, Printesa Diana: un inel ornat cu un safir de 18 kt, inconjurat de 14 diamante. Ceremonia nuntii Printului William cu Kate Middleton s-a celebrat pe 29 aprilie 2011, fiind adesea prezentata drept nunta secolului. Cu aceasta ocazie, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a conferit Printului William titlul de Duce de Cambridge, Kate Middleton devenind, astfel, Ducesa de Cambridge.
Dincolo de statutul ei de membru al familiei regale britanice, Kate Middleton este atent urmarita si admirata pentru eleganta si bunul gust ce o caracterizeaza. De altfel, cu look-ul ei natural, discret si rafinat, l-a cucerit, fara indoiala, si pe Printul William. La fiecare aparitie publica, Ducesa de Cambridge afiseaza un ten stralucitor. Catifelata si luminoasa, pielea ei pare perfecta. In acest sens, numarul de septembrie al celebrei reviste Vanity Fair si-a propus sa dezvaluie cateva dintre secretele de frumusete ale lui Kate. Potrivit publicatiei, Ducesa de Cambridge ar fi adepta ingrijirii pielii cu o masca de baza de venin de albine. Se pare ca acest produs natural minune i-ar fi fost recomandat lui Catherine chiar de catre Camilla Parker-Bowles, sotia Printului Charles. Create de esteticiana Deborah Mitchell in 2009 si prezentate drept alternativa naturala la botox, produsele de ingrijire a pielii cu venin de albine confera tenului un aspect neted, catifelat si tanar.
Publicatia dezvaluie si o parte din ritualul zilnic de frumusete al lui Kate. Se pare ca Ducesa incepe intotdeauna prin hidratarea pielii, pe care o pregateste astfel pentru aplicarea cremei de zi, indispensabila pentru un ten plin de vitalitate. Kate isi continua ritualul de frumusete cu un fond de ten matifiant, iar pentru a da pometilor acea discreta nuanta rosé, aplica putin blush.
Kate Middleton este remarcata nu numai pentru aspectul impecabil al pielii, ci si pentru zambetul si dantura ei fara cusur, intretinuta, printre altele, si cu tratamente de albire a dintilor. In ceea ce priveste frumusetea parului, potrivit Vanity Fair, Catherine merge de cel putin trei ori pe saptamana la un salon londonez, unde petrece mai bine de trei ore.
Si dumneavoastra va puteti rasfata tenul precum Kate Middleton, folosind produsele cosmetice pe baza de venin de albine purificat, pe care vi le pune la dispozitie compania noastra, Apimond. Masca de reintinerire, crema si serul tratament restabilesc echilibrul natural al pielii, ii ofera hidratarea atat de necesara si au un efect de lifting vizibil dupa doar cateva utilizari. (Foto: Wikipedia)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy