Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Intalnire cu produsele cosmetice Bio Apimond intr-o ambianta de 5 stele


Intalnire cu produsele cosmetice Bio Apimond intr-o ambianta de 5 stele

Email Imprimare

In zilele de 1 si 2 decembrie, la Radisson Blu Hotel din Bucuresti va avea loc evenimentul Extravaganza Days, targ de frumusete si fashion, fitness, wellness si body care, la care veti avea ocazia sa descoperiti si produsele cosmetice si de ingrijire corporala cu ingrediente Bio ale companiei noastre, Apimond. Produsele Apimond vor fi prezentate la standul magazinului online cu produse romanesti Dacic Cool.

La Extravaganza Days veti putea afla mai multe despre cele trei produse cosmetice cu venin de albine din portofoliul companiei noastre, care restabilesc echilibrul natural al pielii, hidratand-o si producand un efect de lifting vizibil dupa cateva utilizari: masca de reintinerire, crema de reintinerire si serul tratament. Considerat ultimul miracol cosmetic si alternativa naturala la botox, veninul de albine creste numarul de keratinocite (celule din stratul superior al pielii, care confera pielii aspectul tanar) si stimuleaza productia de colagen, imbunatatind, astfel, elasticitatea pielii si atenuand ridurile. In plus, veninul de albine actioneaza ca o bariera impotriva factorilor nocivi de mediu, combate efectele expunerii indelungate la soare si deshidratarea tenului.
Tot la Extravaganza Days va vor fi prezentate si alte produse Bio Apimond destinate frumusetii tenului, dar si sanatatii parului si ingrijirii corporale: creme, ape florale, sampoane si uleiuri care combina proprietatile nutritive si revitalizante ale produselor stupului - miere, propolis, laptisor de matca - cu proprietatile hidratante si regeneratoare ale unor ingrediente naturale de exceptie, cum sunt Aloe vera, acizii grasi Omega 3, uleiul de avocado, de argan sau de jojoba
Vizitatorii targului Extravaganza Days vor avea prilejul sa testeze cele mai noi produse si servicii de frumusete, fitness, wellness si ingrijire corporala, in cadrul demonstratiilor si workshop-urilor ce vor avea loc in incinta de 5 stele a hotelului Radisson Blu. Evenimentul Extravaganza Days se va desfasura in zilele de sambata, 1 decembrie, si duminica, 2 decembrie, intre orele 10.00 si 18.00.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy