Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Gustari delicioase si sanatoase: shake-uri cu miere


Gustari delicioase si sanatoase: shake-uri cu miere

Email Imprimare

Daca aveti pofta de o bautura pe cat de dulce, pe atat de racoritoare, atunci ar trebui sa incercati un shake cu miere! Noi va oferim cateva retete pe care merita sa le puneti in practica! Sunt delicioase, sanatoase si... nu dauneaza siluetei! In cele ce urmeaza, va prezentam o reteta pentru shake cu lapte si miere. Pentru a-l pregati, aveti nevoie de 200 mililitri de lapte, o lingura de miere si doua linguri cu varf de inghetata cu aroma de vanilie.
Mod de preparare: Puneti ingredientele in blender si mixati-le la putere mare, pana cand obtineti o spuma. Cand serviti shake-ul, va puteti pune imaginatia in valoare ornandu-l cu un fir subtire de miere. Pentru ca tot se apropie sarbatorile, ca sa fiti in ton cu atmosfera bogata in arome, va puteti rasfata papilele gustative imbogatind acest shake cu pudra de scortisoara.
Va ganditi cu nostalgie la minunatele zile de vara? Va puteti delecta cu un shake cu miere si fructe! Unde mai punem ca shake-urile cu miere si fructe sunt apreciate chiar si de cei mici! Asadar, pentru gustarea copiilor, mai bine un shake decat un pahar de bautura dulce carbogazoasa. Puteti incerca o combinatie de lapte, miere si fructe - capsuni sau banane, dupa preferinte. Pentru un shake cu lapte, miere si capsuni, aveti nevoie de cateva capsuni, o lingura de miere, 200 mililitri de lapte, doua linguri de frisca si doua-trei linguri de inghetata.
Mod de preparare: Mixati capsunile cu mierea pana cand obtineti o pasta. Adaugati inghetata adusa la temperatura camerei si continuati sa amestecati. Subtiati pasta cu  laptele si incorporati frisca. Daca shake-ul a iesit prea gros, puteti sa mai adaugati putin lapte.
O alta reteta savuroasa este cea de shake cu lapte, miere si banane. Va sunt necesare doua banane, 200 mililitri de lapte si doua linguri de miere.
Mod de preparare: Puneti toate ingredientele in blender si mixati la putere mare. Shake-ul se poate servi ornat cu frunze de menta, pentru un plus de aroma.
Indiferent de reteta pe care o alegeti, ca sa conferiti shake-ului o aroma inconfundabila, compania noastra, Apimond, va recomanda cateva sortimente deosebite de miere Bio: salcam cu vanilie, albastrele sau zmeura. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy