Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Vin sarbatorile! Surprindeti-i pe cei dragi cu un cadou Bio!


Vin sarbatorile! Surprindeti-i pe cei dragi cu un cadou Bio!

Email Imprimare

In aceasta iarna, compania noastra, Apimond, va propune o serie de oferte speciale care pot reprezenta un minunat cadou pentru toti cei carora doriti sa le faceti o surpriza Bio de sarbatori. In functie de gusturile si preferintele persoanelor dragi din viata dumneavoastra, aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o gama variata de pachete promotionale destinate frumusetii si sanatatii. Pachetele cadou pe care vi le ofera compania noastra includ atat apicole Bio, cat si produse cosmetice si de ingrijire corporala cu ingrediente active naturale, precum veninul de albine, laptisorul de matca, uleiul de argan sau uleiul de avocado, oferind avantajul ca pot fi achizitionate la preturi atractive, beneficiind de o reducere de 10%.

Doriti sa va surprindeti sotia cu un cadou pe cat de placut, pe atat de util? Va sugeram pachetul Beauty Bio (234 lei), alcatuit din ulei de argan, crema de reintinerire cu venin de albine, apa florala de trandafiri si miere de salcam. Mamele si bunicile vor fi incantate, cu siguranta, sa descopere sub bradul frumos impodobit unul dintre pachetele Anti Age Bio (250 lei) - format din crema anti-imbatranire cu ulei de argan si samburi de struguri, Painea albinelor, apa tonica demachianta si masca de reintinerire cu venin de albine - sau Reintinerire Bio (214 lei) - alcatuit din crema de reintinerire cu venin de albine, ser tratament cu venin de albine si apa florala de portocal. O tanara mamica se va bucura sa primeasca un cadou special gandit pentru pielea sensibila a puiului ei, cum este pachetul promotional Baby Bio (86 lei), care include ulei pentru bebelusi si sampon pentru bebelusi si copii. Iubitorilor de produse ale stupului, compania noastra le-a pregatit mai multe pachete cadou din care nu lipsesc mierea, polenul si propolisul.
In acelasi timp, pachetele promotionale Apimond constituie un cadou corporate inspirat si original, prin care managerii isi pot dovedi grija atat fata de angajati, cat si fata de partenerii de afaceri.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy