Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Apimond la BioFach, targul lider mondial pentru produse Bio


Apimond la BioFach, targul lider mondial pentru produse Bio

Email Imprimare

In perioada 13-16 februarie 2013, compania noastra, Apimond, va fi prezenta cu produsele Bio din portofoliul sau la targul international BioFach, organizat la Nurnberg, in Germania. Cosmeticele Bio-organice si produsele apicole Bio Apimond vor fi prezentate la standul Romaniei, Tara Anului la editia de anul acesta a BioFach, targul lider mondial pentru produse Bio.

Dupa Saptamana verde de la Berlin, BioFach se adauga pe lista evenimentelor internationale majore la care compania noastra este prezenta in scopul de a promova produsele ecologice romanesti, dar si modul de viata si filosofia Bio. Vizitatorii targului BioFach sunt asteptati la standul Romaniei sa testeze specialitatile de miere Bio, cosmeticele cu venin de albine, dar si celelalte produse de ingrijire cu ingrediente Bio certificate din portofoliul companiei Apimond. Participarea noastra la acest eveniment este cu atat mai importanta cu cat calitatea produselor din portofoliul Apimond a fost certificata de catre doua organisme abilitate din Germania: LACON GmbH, organism de inspectie si certificare a produselor Bio alimentare, si ECOCONTROL GmbH, organism de inspectie si certificare a produselor cosmetice.
Targul international BioFach a ajuns in 2013 la cea de-a 24-a editie. Anul trecut, evenimentul a reunit la Nürnberg, impreuna cu Vivaness - unul dintre cele mai importante targuri pentru cosmetice naturale si wellness - 2.420 de expozanti si peste 40.000 de vizitatori specialisti. Desemnarea Romaniei ca Tara Anului la BioFach este justificata de faptul ca Romania reprezinta o piata cu potential enorm pentru industria internationala si o sursa importanta de materii prime eco in Europa de Est. Conform BIO Romania, in 2011 s-au exportat produse Bio in valoare de aproximativ 200 milioane de euro. Cu un an inainte, Romania isi asigurase deja un loc in Top 20 al natiunilor exportatoare de produse Bio.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy