Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Crema Bio anti-imbatranire cu ulei de argan si ulei din samburi de struguri, un produs nou de la Apimond


Crema Bio anti-imbatranire cu ulei de argan si ulei din samburi de struguri, un produs nou de la Apimond

Email Imprimare

Compania noastra si-a imbogatit de curand portofoliul de cosmetice Bio cu un produs nou, crema anti-imbatranire cu ulei de argan si ulei din samburi de struguri. Noua crema Apimond stimuleaza regenerarea epidermei, ajuta la refacerea celulara si reda tenului luminozitatea. Astfel, pielea fetei devine mai catifelata, fiind vizbil mai ferma si dobandind o stralucire tinereasca.
Considerat cel mai bun ulei antirid, uleiul de argan este aliatul pielii frumoase si sanatoase. Compus, in proportie de peste 75%, din acizi grasi nesaturati, uleiul de argan are un remarcabil efect reparator si regenerator la nivelul pielii. Bogat in vitamina E, steroli (imbunatatesc functia de bariera naturala a pielii si microcirculatia sanguina), compusi fenolici (responsabili si de actiunea anti-colesterolemianta a uleiului) si carotenoizi (cu efect fotoprotector), uleiul de argan are proprietati antioxidante ce ii permit sa combata imbatranirea cutanata precoce si pierderea elasticitatii pielii. Extrem de hranitor si tonifiant, uleiul de argan este ideal pentru toate tipurile de piele, in special pentru pielea uscata si deshidratata. Efectul hidratant al uleiului de argan se explica prin continutul sau ridicat de acizi grasi nesaturati: 45% Omega 9 (acid oleic) si 35% Omega 6 (acid linoleic).
Uleiul din samburi de struguri obtinut prin presare la rece se absoarbe usor in piele, fiind bogat in vitaminele E si F, dar si in minerale precum zinc, cupru sau seleniu. Uleiul din samburi de struguri contine procianidine, un agent anti-imbatranire de 50 de ori mai puternic decat vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat vitamina C. Datorita continutului sau ridicat de vitamina E, uleiul din samburi de struguri este un veritabil elixir pentru mentinerea tineretii pielii. Uleiul din samburi de struguri reduce pierderea de apa din epiderma, restabileste elasticitatea pielii si protejeaza pielea de vant si de soare. Mentine pielea hidratata si impiedica formarea ridurilor.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy