Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Sapun lichid cu propolis si ceai verde, de la Apimond


Sapun lichid cu propolis si ceai verde, de la Apimond

Email Imprimare

Atunci cand Apimond creeaza un sapun, obiectivul principal este calitatea. De data aceasta, Apimond propune un nou sapun fin si delicat care curata cu o eficienta maxima: sapunul lichid extra bland cu propolis si ceai verde. Cu ingrediente atent alese, protectia intregii familii este asigurata. Sapunul contine un complex activ de propolis, ceai verde, extract din arbore de ceai, salvie si ulei de Paciuli, ceea ce il face sa fie extrem placut.

Ceaiul verde are o istorie ampla, care incepe pe taramurile chinezesti, unde un mare imparat, pe numele sau Sen Nung, a descoperit, din pura intamplare, proprietati miraculoase in frunzele acestei plantei, care acum poarta denumirea de Camelia Sinensis. Se spune ca, intr-o zi, acest imparat a pus cateva frunze de Camelia Sinensis in apa si, observand ca aceasta capata o frumoasa culoare, a baut din ea, simtindu-se mai energic si mai plin de viata.
La inceput, pe meleagurile chinezesti, ceaiul verde a fost folosit pentru a da savoare mancarurilor, apoi, in timpul dinastiei Han, incepe sa infloreasca un adevarat cult al ceaiului, cu ritualuri in care celebra bautura este savurata pentru a dobandi energie si sanatate. Se spune ca Marco Polo, ajuns in misterioasa China, a fost fascinat de frumusetea ceainariilor, care faceau deja parte integranta din traditia si cultura locala.
Aflat in misiune pe prima nava comerciala care a ajuns in China, calugarul iezuit Jasper de Cruz a avut onoarea de a fi primul care degusta miraculoasa bautura, care mai apoi ajunge in frumoasa Venetie, in jurul anilor 1550, unde primeste denumirea de chai catai. Denumirea se transforma de-a lungul vremii, devenind apoi ceai.
Plecand de la afirmatia unui celebru calugar budist, potrivit careia o persoana cultiva ceai va avea viata lunga, calitatile vindecatoare ale ceaiului verde au fost demonstrate de-a lungul timpului, in prezent, acesta folosindu-se ca ingredient in unele medicamente sau produse cosmetice, continuand sa se consume si ca bautura, calda sau rece, in functie de sezon.
Beneficiile in medicina sunt nenumarate, ceaiul verde fiind recunoscut ca extrem de eficient in lupta cu obezitatea, in diabet, colesterol marit etc., avand o puternica contributie in prelungirea duratei de viata.
Ca antioxidant s-a dovedit a fi mult mai puternic decat vitamina C sau vitamina E, iar polifenolii continuti de ceaiul verde anihileaza actiunea radicalilor liberi, incetinind procesul de imbatranire. Iata de ce, de-a lungul timpului, industria cosmetica a folosit beneficiile ceaiului verde in realizarea lotiunilor sau a cremelor care combat imbatranirea.
Asemeni ceaiului verde, propolisul, folosit si el de mii de ani pentru infrumusetare, are un puternic efect regenerator, actionand asupra epidermei delicat si eficient.
Continand astfel de ingrediente miraculoase, precium ceaiul verde si propolisul, sapunul lichid extra bland cu ceai verde si propolis de la Apimond curata delicat pielea, fara sa o usuce, asigurandu-i hidratarea de care are nevoie. Este atat de delicat, incat poate fi folosit si de catre copii, asigurandu-le o protectie puternica impotriva microbilor.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy