Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Crema BIO de noapte cu celule stem de la Apimond


Crema BIO de noapte cu celule stem de la Apimond

Email Imprimare

Pentru a intelege ce sunt celulele stem, despre care se vorbeste atat de mult in ultima vreme, ar trebui sa ne imaginam organismul uman ca un intreg alcatuit din miliarde de celule, fiecare avand rolul sau bine definit in functionarea optima a ficatului, a inimii, a rinichilor sau a splinei. Celulele stem sunt celule nediferentiate, care au capacitatea de a naste alte celule specializate si care intra in componenta altor organe. Oamenii de stiinta considera pe buna dreptate ca acesti mici aparatori ai organismului nostru, cum mai sunt numite celulele stem, au o contributie mare la incetinirea procesului de imbatranire, la functionarea optima a organelor vitale si la vindecarea unor boli.

Recent, cercetatorii au descoperit ca unele celule stem din plante pot avea beneficii majore daca sunt folosite ca ingrediente in cremele si lotiunile de mentinere a tineretii. Observand ca plantele au o mare putere de regenerare, specialistii au dedus ca celulele stem din plante ar putea indeplini un rol foarte important in cosmetica, de aceea au inceput sa fie incluse in compozitia unor creme si lotiuni care sa indeparteze ridurile si sa regenereze pielea.
Celulele stem obtinute din mugurii de argan reprezinta un ingredient activ care are rolul de a proteja si regenera celulele dermei. Astfel, pielea reintinereste, fiind hranita in profunzime. Ridurile sunt reduse vizibil, tenul recapatandu-si densitatea si vitalitatea.
Pe langa celulele stem, ingrediente precum veninul de albine purificat, acidul hialuronic, colagenul vegetal si laptisorul de matca fac din noua crema creata de brandul romanesti Apimond crema un adevarat elixir al tineretii, elasticitatea pielii revenind la cum era cu cativa ani in urma. Finetea cremei face ca aceasta sa fie repede absorbita de piele, aceasta devenind cu 14% mai ferma dupa 56 zile de tratament. Cu proprietati antioxidante si anti-imbatranire, Crema BIO cu celule stem de la Apimond poate constitui si o buna baza de machiaj, fiind absorbita imediat in piele.
Atunci cand este vorba de frumusete, Apimond este mereu in cautare de noi solutii si metode prin care sa pastreze cat mai mult tineretea… Crema BIO de noapte cu celule stem este doar prima dintr-o gama intreaga de produse pe baza de celule stem cu care Apimond se pregateste sa-si rasfate consumatorii. Chiar si fanii produselor Apimond, care sunt obisnuiti cu calitatea incontestabila a acestor produse BIO romanesti, vor fi placuti surprinsi de calitatea si beneficiile acestei creme de exceptie!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy