Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Cosmeticele cu celule stem de la Apimond, o revolutie pentru frumusete


Cosmeticele cu celule stem de la Apimond, o revolutie pentru frumusete

Email Imprimare

Celulele stem au potentialul incredibil de a putea genera orice celula, tesut sau organ. Atat celulele stem embrionare, cat si cele adulte. Din pacate, numarul celulelor stem prezente in organism scade, treptat, odata cu varsta.
Tineretea si longevitatea sunt asociate cu celulele stem. Ele actioneaza ca un sistem de reparatii si pastreaza randamentul organelor regenerative, precum sangele, tesutul intestinal si pielea. In piele s-au descoperit doua tipuri de celule stem, cele epidermice si cele foliculare din glandele sebacee. Ele sunt responsabile de vitalitatea si tineretea pielii. Din fericire, cercetatorii au demonstrat ca, in pofida faptului ca numarul celulelor stem si forta de actiune a acestora scad odata cu varsta, acestea pot fi stimulate eficient cu ajutorul celulelor stem din plante.

Aceste celule de origine embrionara vegetala sunt prezente in muguri, mladite sau lastari care nu participa la fotosinteza, dar se multiplica rapid in momentul germinarii, o astfel de celula putand reconstitui intreaga planta. Aceste parti tinere ale plantei contin mult mai multi acizi nucleici, detinatori ai informatiei genetice, dar si minerale, oligoelemente, vitamine, hormoni de crestere si enzime in cantitati mult mai mari decat toate celelalte parti ale plantei. Astfel, toate celulele stem, atat cele animale, cat si cele din plante, contin factori esentiali capabili sa pastreze capacitatea de autoregenerare a celulelor stem. Iar cele mai importante sunt celulele stem de argan, ingredientul activ capabil prin excelenta sa protejeze si sa vitalizeze celulele stem dermice umane.
Asa ca Apimond a decis sa realizeze o gama de cosmetice Bio revolutionare, bazata pe efectele exceptionale ale acestor celule stem de argan obtinute din mugurii de argan nemodificat genetic.
Efectele noilor cosmetice cu celule stem de la Apimond sunt potentate si de combinatia cu veninul de albine purificat, ce creste productia de colagen si elastina. In plus, aceste produse beneficiaza de aportul de Aloe Vera pentru hidratare si calmare si de aportul acidului hialuronic ce asigura o hidratare profunda. Acestora li se adauga uleiul de arbore de ceai care controleaza bacteriile de pe suprafata pielii si elimina excesul de sebum, responsabil de dezvoltarea acneei, laptisor de matca, pentru hranire celulara, dar si colagen vegetal, ce ajuta pielea sa-si mentina fermitatea si elasticitatea. Nu lipsesc nici apa de trandafir cu efect antioxidant, apa de musetel cu efect dezinfectant, extractul de coaja de salcie si acidul gliconic cu actiune antiacneica si nici propolisul cu excelentele lui proprietati de dezinfectare.
In plus, trebuie subliniat faptul ca aceste produse nu contin nici ingrediente chimice periculoase, precum exolati, ftalati, phenoxietanoli sau parabeni, nici coloranti, parfumuri, emulgatori sau gume sintetice. Apimond ofera astfel un fascinant cocktail de ingrediente naturale si ecologice: flori, fructe, seminte, plante si produse apicole ce confera frumusete si sanatate. 
Gama de produse Apimond cu celule stem de argan este deosebit de bogata, astfel incat sa poata satisface si cele mai sofisticate asteptari. Ea ne ofera crema de zi cu celule stem SPF 25, crema de noapte cu celule stem, serul activ cu celule stem, laptele demachiant cu celule stem, tonerul cu celule stem, lotiunea antiacneica cu celule stem, exfoliantul cu celule stem si laptele de corp cu celule stem.
Efectele produselor Apimond cu celule stem sunt remarcabile. Aceste produse revitalizeaza si protejeaza celulele stem dermice, intaresc si tonifica tesutul cutanat si reintineresc pielea in profunzime. Aspectul si starea pielii se schimba in mod fundamental. Astfel, dupa 28 de zile de tratament veti constata ca ridurile s-au redus cu 19%. Dar daca veti continua tratamentul 56 de zile, ridurile se vor reduce cu 26%, iar fermitatea pielii va creste si ea cu 14%. Trebuie stiut, de asemenea, ca excelenta crema de zi cu celule stem SPF 25, cu textura sa lejera si usor de absorbit, poate fi o baza perfecta de machiaj, fiind indicata atat pentru tenul normal, cat si pentru cel gras.
Folosind produsele Apimond cu celule stem, pielea devine mai matasoasa, moale si elastica, iar ridurile sunt puternic diminuate. Aspectul este efectiv intinerit intr-un mod incredibil. La o folosire indelungata, testele confirma o redobandire a elasticitatii asemanatoare celei cu 12 ani in urma. Astfel, produsele Apimond cu celule stem ne asigura cu adevarat o noua tinerete.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy