Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Un nou produs Apimond – gelul pentru igiena intima, cu apa de mare si propolis


Un nou produs Apimond – gelul pentru igiena intima, cu apa de mare si propolis

Email Imprimare

Brandul Apimond, care v-a obisnuit deja cu calitatea produselor sale pentru sanatate si frumusete, a lansat acum un nou produs - gelul Bio pentru igiena intima cu apa de mare si propolis, recomandat pentru utilizare zilnica in igiena intima, atat feminina, cat si masculina. Avand o actiune de protejare, curatare si ingrijire profunda, poate fi folosit pentru toate tipurile de piele, el actionand in mod delicat, calmand iritatiile, dezinfectand si, in plus, hidratand si conferind prospetime. Nu mai putin important este faptul ca asigura echilibrul florei locale si nu afecteaza PH-ul. Astfel, noul produs Apimond reuseste sa previna aparitia iritatiilor si a diferitelor afectiuni, impiedicand formarea de mirosuri neplacute. Utilizat ca un sapun lichid normal, poate fi folosit inclusiv in perioada ciclului menstrual.

Noul produs imbina actiunea specifica a apei de mare cu cea a extractului de propolis, carora li se adauga extractul de galbenele, Aloe Vera si acidul lactic. Este, de asemenea, important de subliniat ca produsele Apimond nu contin ingrediente ce pot avea actiuni adverse, precum uleiurile minerale si derivatele acestora, etoxilati si ftalati, parabeni si fenoxietanoli sau coloranti, parfumuri, emulsificatori si gume sintetice si nici derivatele de sodium - SLS, SLE sau SLES. Trebuie stiut ca actiunea benefica a apei de mare este astazi demonstrata stiintific si se bazeaza mai ales pe continutul bogat in saruri minerale si oligoelemente esentiale pentru mentinerea functiilor vitale ale organismului nostru.
Se poate vorbi de o compatibilitate excelenta intre apa de mare si mediul intern al organismului nostru, bazata pe proportiile similare ale acestora. Astfel, apa de mare imbunatateste tonusul si elasticitatea pielii si creste rezistenta acesteia. Ea regleaza si restabileste presiunea osmotica si schimbul ionic intre apa intercelulara si cea extracelulara. Astfel, se mentine vitalitatea celulelor si se recapata, la nivelul celulelor profunde ale dermei si musculaturii, vitalitatea pierduta. Apa de mare utilizata este din zone nepoluate, pentru a asigura o eficacitate maxima.
Actiunii benefice a apei de mare i se adauga actiunea antiinflamatoare a propolisului, binecunoscutul produs al stupului, cu actiunea lui puternic dezinfectanta, antimicrobiana, antivirala si antifungica, ce poate constitui un adevarat scut protector pentru organismul nostru, inclusiv prin actiunea lui eficienta de contracarare si vindecare a iritatiilor si eczemelor. Astfel, noul gel de igiena intima cu apa de mare si propolis, lansat acum de Apimond, reprezinta un nou produs de exceptie, pe care il vom include cu siguranta in rutina noastra zilnica de ingrijire.

Pret: 25 lei (200 ml). Produsul este disponibil pe www.apimond.ro si in magazinele cu produse naturale.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy