Sambata, 7 Dec

Ultimele Titluri :


Blog Apimond

Uleiul de caise, hidratare si stralucire pentru pielea uscata

Email Imprimare

Extras din samburii de caise, prin procedeul de presare mecanica la rece, uleiul de caise este reputat pentru efectul sau antirid si de reintinerire asupra tuturor tipurilor de piele, insa mai ales asupra pielii devitalizate, lipsite de stralucire. Este recomandat pentru a revitaliza tenul si reprezinta o baza excelenta pentru amestecurile de uleiuri esentiale. Odinioara, medicii arabi prescriau uleiul de caise ca remediu pentru hemorozi, dureri de nas si de urechi. In industria cosmetica, uleiul de caise este folosit datorita proprietatilor sale regeneratoare, hranitoare si calmante.

Uleiul Monoi de Roucou, concentrat natural de antioxidanti

Email Imprimare

Uleiul Monoi de Roucou este un alt produs natural cu totul deosebit, pe care compania noastra, Apimond, vi-l oferă de pe îndepărtatele meleaguri ale Caraibelor. Uleiul Monoi de Roucou este un amestec din macerat de flori de Tiaré si din extract de roucou, un arbust binecunoscut in insulele Caraibe, unde este folosit de sute de ani. Arbustul de roucou, cunoscut, stiintific, ca Bixa orellana, este originar din America de Sud, unde i se mai spune si Annatto, Achiote sau Urucum. A fost aclimatizat in Polinezia in anul 1845, fiind folosit pe post de colorant si ca planta ornamentala, insa se pare ca existenta sa in insulele Marchize este mult mai veche.

Cosmeticele Bio Apimond, o surpriza placuta pentru mezzo-soprana Ruxandra Donose

Email Imprimare

Vineri, 21 decembrie, de la orele 19.00, Studioul de concerte Mihail Jora al Radiodifuziunii Romane gazduieste concertul extraordinar Cele trei Dive, ale carui protagoniste sunt trei dintre vocile de aur ale Romaniei: mezzo-soprana Ruxandra Donose si sopranele Adina Nitescu si Teodora Gheorghiu. Un eveniment special la care compania noastra, Apimond, este onorata sa fie partener. Bucuria noastra este cu atat mai mare cu cat mezzo-soprana Ruxandra Donose apreciaza produsele romanesti si, in mod deosebit, produsele Bio. De curand, a descoperit produsele cosmetice Bio cu venin de albine de la Apimond, iar acum a avut ocazia sa le cunoasca mai bine si sa le incerce pentru a se convinge de beneficiile lor.

Rasfat exotic cu uleiul Monoi de Tahiti

Email Imprimare

Acum, cand iarna e in toi, uleiul Monoi de Tahiti ne duce cu gandul la lagunele polineziene bleu-turcoaz si la plajele toropite de caldura soarelui, ne face sa visam la insulele Pacificului de sud si la frumusetea femeilor de pe acele meleaguri exotice, cu pielea lor creola, ca de satin... In insulele Pacificului, ingrijirea pielii cu ulei Monoi de Tahiti este ridicata la rang de arta. Din cele mai vechi timpuri, uleiul Monoi de Tahiti a facut parte din patrimoniul cultural, traditiile si cosmetologia traditionala din insulele polineziene. Este un produs pe care femeile din Tahiti il folosesc zi de zi pentru ingrijirea pielii si a parului, datorita proprietatilor sale remarcabile.

Uleiul Inca, sursa naturala de sanatate si frumusete

Email Imprimare

Uleiul Inca pe care vi-l ofera compania noastra, Apimond, este obtinut din planta cunoscuta sub numele de Sacha Inchi (Plukenetia Volubilis Linneo), o planta agatatoare din regiunea amazoniana, folosita inca de pe vremea incasilor datorita continutului ei ridicat de acizi grasi nesaturati (in proportie de 50-55%) si proteine (in proportie de 25-35%). Originara din Peru, planta Sacha Inchi este cultivata la altitudini ce merg de la 200 la 1.500 metri. Uleiul Inca se extrage din semintele plantei, atent selectionate si presate la rece in conditii care nu pun in pericol nici caracterul natural si nici calitatea uleiului. Interesant este ca uleiul Inca are miros asemanator celui de arahide crude si gust similar celui de mazare.

<< Inceput < Inapoi 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Inainte > Sfarsit >>