Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Corcova Invitatie la Bucharest Food Festival


Invitatie la Bucharest Food Festival

Email Imprimare

In dorinta declarata de a fi cat mai aproape de dumneavoastra, nu vom lipsi nici de la cea de a patra editie a Bucharest Food Festival, editie dedicata produselor din Uniunea Europeana, care va avea loc de vineri, 24 septembrie, ora 13, si pana duminica, 26 septembrie, ora 20, in Parcul Tineretului, intr-un spatiu acoperit, de 1.000 de metri patrati, langa care se va desfasura un picnic european. Vinurile de Corcova care si-au cucerit de atata timp o larga apreciere europeana, fiind nelipsite din corespondenta unor personalitati ale lumii culturale, precum Anatole France sau Marcel Proust, nu aveau cum sa lipseasca de la un asemenea eveniment. Un eveniment la care se vor gasi bucate si produse specifice celor 27 de state membre UE, care vor fi si mai savuroase daca le veti degusta alaturi de un vin adecvat de Corcova.

Nenumarate evenimente vor marca aceasta editie a Bucharest Food Festival, precum degustari, prezentari de produse, seminarii, expozitii culinare si demonstratii culinare, dar si concursul Gateste romaneste si competitia Copiii in bucatarie, fara a mai mentiona evenimentul de deschidere, realizarea unui sandvis gigant de 27 de metri, care va ingloba produsele traditionale ale tarilor membre UE. In cadrul unei sectiuni speciale vor fi prezentate vinuri si sortimente de bere din UE.
Actuala editie a festivalului isi propune sa promoveze zestrea gastronomica a Uniunii Europene sub motto-ul Unitate prin diversitate si este parte a proiectului european Open Days, fiind organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, prin Biroul de Integrare Europeana din cadrul Comisiei Europene.
Veti putea vedea la lucru bucatari romani si invitatii lor, veti putea participa la seminarii dedicate produselor traditionale si sigurantei alimentare din UE, pe copii asteptandu-i activitati dedicate special pentru ei. Dar, fara indoiala, va vor incanta mai ales delicioasele produse pe care le puteti cumpara si consuma, noi oferindu-va, pentru ca festinul sa fie complet, atat de apreciatele noastre vinuri de Corcova.
Intrarea este gratuita. Va asteptam pentru o degustare de neuitat.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy