Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :


Geologia vinului

Email Imprimare

Avem placerea sa va invitam, in zilele de 25 si 26 septembrie 2010, la Institutul Geologic al Romaniei, la un eveniment mai putin obisnuit, la care avem onoarea sa fim parteneri. Geologia vinului, eveniment organizat de Institutul Geologic al Romaniei impreuna cu Federatia Somelierilor Romania si cu sprijinul nostru, isi propune sa contribuie la o mai buna cunoastere a patrimoniului nostru viticol si la intelegerea importantei solului pentru calitatea vinului. Este o problema extrem de importanta si de interesanta, din pacate destul de putin discutata si cunoscuta. Este, in acelasi timp, o problema care pe noi ne-a preocupat in mod special, tocmai datorita calitatilor geologice remarcabile ale solului din regiunea Corcovei, calitati pe care am incercat sa le cunoastem si sa le intelegem cat mai bine pentru a le putea maximiza efectul benefic asupra vinurilor noastre.

Sunt calitati care au facut celebre vinurile Corcovei in istorie si pe care ne straduim sa le facem iarasi cunoscute lumii. Este un prilej ideal pentru a observa si intelege mai bine legatura dintre aceste aspecte poate oarecum ciudate pentru un simplu iubitor de vin, dar atat de interesante: geologia Corcovei si personalitatea atat de clara a vinurilor noastre. Va promitem sa revenim cu informatii relevante si cu o degustare de vinuri de neuitat.
Un vin cu adevarat deosebit trebuie mai intai inteles, pentru a te putea bucura apoi pe deplin de calitatile lui. Este momentul cel mai potrivit pentru a cunoaste si savura cu adevarat vinurile de Corcova, atat de iubite de mai marii literaturii noaste si ai celei universale deopotriva. Este un eveniment pe care adevaratii iubitori ai vinului nu ar trebui sa il rateze.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy